Υπεγράφη από τον Δήμαρχο Σητείας κ. Θοδωρή Πατεράκη η ανάθεση της εργασίας καθαρισμού του Φαραγγιού Ρίχτη στα Έξω Μουλιανά.

Με την εργασία αυτή θα γίνει καθαρισμός όλων των κοινόχρηστων χώρων από πέτρες, χώματα, κλαδιά, σκουπίδια κ.λ.π. με σκοπό τον ευπρεπισμό του Φαραγγιού, ένα τοπίο ιδιαίτερου φυσικού κάλλους το οποίο φιλοξενεί σημαντική βιοποικιλότητα, ώστε να είναι επισκέψιμο από τους ντόπιους αλλά και τους ξένους επισκέπτες και να αποτελεί πόλο έλξης και ήπιας τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής.

Οι εργασίες αυτές κρίνονται απολύτως αναγκαίες λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας του Φαραγγιού ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Σητείας αναφέρεται:Ως Δήμος Σητείας, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε συνεργασίες, δράσεις και έργα που συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος, γεγονός που αποδεικνύει, ότι έχουμε θέσει σε πρώτη προτεραιότητα τις δράσεις που σχετίζονται αφενός με την προστασία του περιβάλλοντος, αφετέρου με την ανάδειξη του φυσικού πλούτου της περιοχής μας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook