Τα οικογενειακά προβλήματα «έπνιξαν» έναν 35χρονο πατέρα δύο ανήλικων παιδιών στη συνοικία των Καρδαμιτσίων στα Ιωάννινα και ταμπουρώθηκε επί τέσσερις ώρες στο σπίτι του, απειλώντας να βάλει τέλος στη ζωή του!

Ο φόβος να πραγματοποιήσει την απειλή του ήταν μεγάλος, καθώς ο επίδοξος αυτόχειρας είναι μέλος Σκοπευτικού Ομίλου και κατέχει νόμιμα αρκετά όπλα σκοποβολής.

Η περιοχή αποκλείστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και, ενώ συγγενείς και γείτονες παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα, ειδικοί διαπραγματευτές ξεκίνησαν τις προσπάθειες να τον πείσουν να παραδοθεί. Τελικά τα κατάφεραν μετά από τετράωρες συνομιλίες που είχαν με τον 35χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα» για να ηρεμήσει.

Ωστόσο, στην Κέρκυρα ένας ακόμη άνθρωπος δεν άντεξε τα αβάσταχτα οικονομικά του προβλήματα και έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο 43χρονος αυτόχειρας, που εργαζόταν στο Ψυχιατρικό νοσοκομείο της Κέρκυρας, βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στη Μηλιά Κυνοπιαστών, χωρίς να φέρει κακώσεις και η αιτία θανάτου θα προκύψει από την ιατροδικαστική έρευνα.

Το ότι αυτοκτόνησε προκύπτει από ένα τετρασέλιδο σημείωμα που άφησε, στο οποίο κάνει λόγο για οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook