Μία ημέρα μετά τις δηλώσεις του πρόεδρου της Παναχαϊκής, Αλέξη Κούγια, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση της Πατρινής ΠΑΕ για την διαιτησία του Αμπάρκιολη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
\”H Π.Α.Ε. Παναχαϊκή καταγγέλλει για όσα συμβαίνουν εις βάρος της τα τρία τελευταία χρόνια τον πρόεδρο της Ε.Π.Ο. Σοφοκλή Πιλάβιο και τους οριζόμενους από αυτόν προέδρους  και μέλη της Κ.Ε.Δ.

Ο Σοφοκλής Πιλάβιος ο ψηλός ΣΙΣΕ των τηλεφωνημάτων Πατέρα-Ψωμιάδη , το υποχείριο στον ορισμό διαιτητών των αρχηγών της εγκληματικής οργάνωσης για το στήσιμο αγώνων όπως προκύπτει από τις υποκλαπείσες συνομιλίες της ΕΙΠ, το ανθρώπινο υποκείμενο που δεν ενημέρωσε το συνάνθρωπο του και συνάδελφο του δικηγόρο ότι ο Τσακόγιαννης ετοιμάζει εις βάρος του δολοφονική απόπειρα , βρίσκεται πίσω από την χθεσινή εγκληματική διαιτησία του Αμπάρκιολη.
Το υποκείμενο αυτό μαζί με τους συνεργάτες του στην Κ.Ε.Δ. βρίσκεται πίσω από τις συνεχείς ανόδους στις εθνικές κατηγορίες της ομάδας ενός μικρού χωριού της Μυτιλήνης της Καλλονής της οποίας ο πρόεδρος από ενός φτωχός υποπλοίαρχος σε ένα μικρό καράβι της Μυτιλήνης έχει εξελιχθεί σε έναν χρηματοδότη εκατομμυρίων ευρώ με χρήματα των οποίων η προέλευση διερευνάται από τις αρμόδιες υπηρεσίες όπως δημοσιοποιήθηκε σε έγκριτο site.
Ο άνθρωπος αυτός για να δικαιολογήσει τα χρήματα με τα οποία πληρώνει τα ακριβότερα συμβόλαια στην Ελλάδα στην FootballLeagueισχυρίζεται ότι είναι ο αρχικαπετάνιος της οικογένειας Βαρδινογιάννη και ότι αμείβεται ( δεν μας έκανε γνωστό ποιες υπηρεσίες καπετάνιου ) με ποσά τα οποία υπερβαίνουν τις 500000,00€ το μήνα.
Για να αντιληφθεί ο κόσμος το τι μεγάλο κόλπο παίζεται γύρω από τον Πιλάβιο και την Καλλονή και ποια ομάδα ο Πιλάβιος , ο Δούρος και οι Αμπαρκιόληδες έχουν πάρει από το χέρι και θέλουν να την ανεβάσουν στην SuperLeague( ο Αμπάρκιολης ήταν ο διαιτητής στο παιχνίδι Καλλονή-Πλατανιάς , έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι και απέβαλε τον Παλιογιωργο χωρίς λόγο για να μπει η Καλλονή στα PLAY-OFF ) ως  έδρα των αγώνων της στην SuperLeagueδηλώθηκε το στάδιο του Θρασυβούλου Φυλής !!!
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει πέσει εδώ και ενάμιση χρόνο στην παγίδα του Σοφοκλή Πιλαβιου ο οποίος του εμφανιζόταν ως ο εξιγυαντης της Ε.Π.Ο. καταδίδοντας του ως δράστες, των εις βάρος της Παναχαϊκής και του ίδιου  ποδοσφαιρικών εγκλημάτων, ανώτατα στελέχη του Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. και ανώτατους υπαλλήλους των διοικητικών υπηρεσιών της Ε.Π.Ο. στους οποίους
χρέωνε και την αφαίρεση των 5 βαθμών από την Παναχαϊκή.
Χθες το βράδυ ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή μαζί με το μέλος του Δ.Σ. κ. Καλόγρια Δημήτρη σε συνεργασία με τις αστυνομικές αρχές γιατί δεν γνώριζαν το σπίτι του Οδύρου στο Βέλο Κορίνθιας τον επισκέφθηκαν στις 3 τα ξημερώματα και τους διαβεβαίωσε ότι ο παρατηρητής διαιτησίας Γενναίος παραπέμπει στη πειθαρχική επιτροπή τον Αμπάρκιολη και σήμερα πληροφορηθήκαμε ότι ακόμα και εκεί είπε ψέματα, αφού σήμερα ο Γενναίος
εβαλε άριστα στον Αμπάρκιολη ολοκληρώνοντας το έγκλημα των διαιτητών κατά της Παναχαϊκής.
Χθες το βράδυ ο Σοφοκλής Πιλάβιος σε συνεργασία με τον Γιώργο Δούρο από την Πολωνία και ενώ συνέτρωγε με οκτώ ακόμη πρόσωπα από το Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. μεταξύ των οποίων ο εξαίρετος επιστήμονας και παράγοντας πρόεδρος της Κ.Ε.Δ. κ. Σαρρής τον οποίον  η  Π.Α.Ε. Παναχαϊκή  συνεχίζει να εκτιμά απεριόριστα, έκανε μια  ακόμη δολοπλόκα ενέργεια σαν τον άνθρωπο που πατάει σε 12 βάρκες και προσπάθησε να στρέψει και πάλι τις αντιδράσεις του προέδρου της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή κατά των ανθρώπων που ο ίδιος φοβάται ότι υποσκάπτουν την θέση του.
Ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή επικαλείται την μαρτυρία των οκτώ αυτών ανθρώπων που έτρωγαν με τον Πιλαβιο και θέλει να τους διαβεβαιώσει ότι παρά τις προσπάθειες του Πιλάβιου να τον στρέψει εναντίον τους δεν έπεσε στην παγίδα του και συνεχίζει να τους εκτιμά.
Ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή σήμερα το πρωί θα επισκεφθεί τον Γ.Γ. του Σ.Δ.Ο.Ε. Εισαγγελέα κ. Διώτη και τις επόμενες ημέρες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, τον ειδικό Εφέτη Ανακριτή κ. Καλόφωνο και τους Εισαγγελείς της δίωξης των Οικονομικών εγκλημάτων  κ.κ. Πεπονή και Μουζακίτη για να τους ενημερώσει για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή με τους νομικούς της συμβούλους και μετά την συνεργασία με τις διωκτικές αρχές εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο της καταθέσεως άμεσα μηνύσεως εναντίον όλων των εμπλεκομένων .
Ο κ. Κούγιας τις επόμενες ημέρες θα δώσει σίγουρα συμπληρωματικές καταθέσεις στις διωκτικές αρχές.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook