Η μελέτη του έργου τοποθέτησης νέας επικάλυψης στην στέγη του κλειστού κολυμβητηρίου Χανίων, εγκρίθηκε από τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ.Παναγιώτη Μπιτσαξή. Ο συνολικός προυπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 293.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως μεγάλο τμήμα της στέγης του κολυμβητηρίου «φάντασμα» αποξηλώθηκε διαδοχικά σε περιόδους κατά τις οποίες έπνεαν θυελλώδεις άνεμοι.

Μετά από επιτόπια επίσκεψη στα Χανιά και στο κλειστό κολυμβητήριο στο Ακρωτήρι,τεχνικών στελεχών της ΓΓΑ, εκπονήθηκε μελέτη υπο τον τίτλο «ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΝΕΑΣ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ ΣΤΗΝ ΟΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΧΑΝΙΩΝ».

Όπως αναγράφεται στην απόφαση του κ.Μπιτσαξή, η οποία αναρτήθηκε στην «Διαύγεια» το έργο είναι προυπολογισμού 238.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ 54.740 ευρώ.

Η μελέτη που εγκρίθηκε συντάχθηκε από τη Διεύθυνση Μελετών Αθλητικών Έργων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του κλιμακίου των τεχνικών της ΓΓΣ, οι συνολικές φθορές και ζημιές στο κλειστό κολυμβητήριο από την εγκατάλειψή του αλλά και από τις διάφορες διαρρήξεις ανέρχονται σε περίπου δύο εκατομμύρια ευρώ.

Έτσι παραμένει άγνωστο το εάν και πότε θα λειτουργήσει αυτό το «Ολυμπιακό» έργο το κόστος του οποίου είχε φτάσει στα 5,5 εκατομμύρια ευρώ .

Δείτε εδώ την απόφαση της ΓΓΑ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook