Μη βιαστείς να απαντήσεις και σίγουρα να προσπεράσεις αυτό το κείμενο λέγοντας ότι ένα γκλος φοριέται τόσο εύκολα όσο κι ένα λευκό T-shirt. Να ξέρεις πως πάντα υπάρχουν πράγματα για να μάθεις και να βελτιωθείς.

1. Πρώτα απ\’ όλα σημασία παίζει η αγορά του λιπ-γκλος

Το σωστό μέρος φυσικά είναι ένα κατάστημα καλλυντικών. Εκεί με την ησυχία σου δοκίμασε τις υφές των γκλος πάνω στην επιδερμίδα των χεριών σου. Μόνο έτσι θα καταλάβεις αν κολλάνε ή πολύ λιπαρά. Βέβαια τα καλά νέα είναι πως τα νέα γκλος με τα πολυμερή που περιέχουν δεν κολλάνε αλλά σίγουρα η ετυμηγορία είναι δική σου.

2. Στο σπίτι θα κάνεις ένα mini treatment

Απολέπισε τα χείλη σου με ένα ειδικό απολεπιστικό χειλιών (το Lipscuff στα The Body Shop 9€ είναι τέλειο) ή με ένα πολύ απαλό απολεπιστικό προσώπου.Μετά κάνε στα χείλη σου μια “μάσκα” βάζοντας κρέμα για τα χείλη αλλά σε αρκετή ποσότητα. Κάνε υπομονή πέντε λεπτά και αφαίρεσε την με ένα χαρτομάντιλο.Στο τέλος μπορείς να βάλεις μια υποψία από fond de teint ταμποναριστά με τα δάχτυλα. Το αποτέλεσμα θα είναι να κρατήσει περισσότερο το γκλος.

3. Η στιγμή του χρώματος έφτασε

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το απλικατέρ που περιέχει το προϊόν αλλά εμείς σου λέμε να δοκιμάσεις με ένα πινέλο για κραγιόν. Και οι λόγοι είναι τρεις: Η εφαρμογή γίνεται πιο καθαρά, το σχήμα των χειλιών είναι πιο συμμετρικό και η διάρκεια μεγαλύτερη.

Βάλε το χρώμα στο κέντρο των χειλιών και χωρίς να ξαναπάρεις άλλη ποσότητα άπλωσε το γκλος μέχρι τις γωνίες των χειλιών και μετά πάλι στο κέντρο, πρώτα δεξιά και μετά αριστερά.Το αποτέλεσμα θα είναι χείλη σχεδιασμένα σωστά και με όγκο.

missbloom.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook