Καλό καιρό περιμένουμε την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012.

Η θερμοκρασία στις παραλιακές περιοχές θα κυμανθεί από 24 ως 31 βαθμούς, ενώ στις νότιες παραλιακές περιοχές θα φτάσει τοπικά στους 34 βαθμούς. Στα ορεινά ηπειρωτικά η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 ως 27 βαθμούς.

Μέτριοι και στα ανατολικά ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Κρητικό. Τοπικά ισχυροί βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Λιβυκό.

ΧΑΝΙΑ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα το πρωί, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 29 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 25 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 16/6, ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, μείωση της θερμοκρασίας στους 28 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία στους 26 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα το πρωί, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 29 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 24 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 16/6, προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, μείωση της θερμοκρασίας στους 26 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με λίγα σύννεφα, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 25 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα το πρωί, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 26 έως 30 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 25 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 16/6, προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με τοπική συννεφιά, μείωση της θερμοκρασίας στους 27 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 25 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
Αίθριος θα είναι ο καιρός στην Ιεράπετρα σήμερα το πρωί, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 26 έως 30 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους ως 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 25 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 16/6, προβλέπεται αίθριος καιρός με θερμοκρασία απο 25 έως 28 βαθμούς και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

(meteo.gr)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook