Οι γυναίκες είναι τις περισσότερες φορές πολυάσχολες , πάντα στο δρόμο από το πρωί ως το βράδυ. Υπάρχει η δουλειά, η οικογένεια, η φροντίδα του σπιτιού, και φυσικά, η ανάγκη να φροντίσουμε τον εαυτό μας, τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά.

Τα πόδια μας μπορεί να πρηστούν και αυτό μας κάνει να τα αισθανόμαστε βαριά και κουρασμένα. Είναι επίσης πολύ πιθανό να φοβάστε το ζεστό καιρό, επειδή τα πόδια σας βαραίνουν και το περπάτημα μετατρέπεται σε σύρσιμο των ποδιών. Το πρόβλημα επιδεινώνεται με τα όμορφα ψηλά τακούνια και τα λίγα επιπλέον κιλά.

Και ας μην ξεχνάμε τους άνδρες. Το άγχος, ο καθιστικός τρόπος ζωής, το επιπλέον βάρος, ακόμα και το κάπνισμα, όλα συντελούν στο να εμφανίζουν και οι άνδρες πρησμένα πόδια με αίσθημα βάρους και πόνο.

Αν τα παραπάνω ακούγονται οικεία σε εσάς, υπάρχει κάτι που πρέπει να ξέρετε:

Στα φαρμακεία διατίθενται προϊόντα , τα οποία περιέχουν φυσικά φλαβονοειδή, όπως το Antistax® που προέρχονται από το εκχύλισμα των φύλλων της κόκκινης αμπέλου (Vitis vinifera).

Κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι τα φυσικά φλαβονοειδή έχουν ευεργετικές ιδιότητες και ανακουφίζουν από δυσάρεστα συμπτώματα όπως πρησμένα πόδια, αίσθημα βάρους, κόπωση. Τα φλαβονοειδή δεν μπορούν να παραχθούν από τον οργανισμό και λαμβάνονται μόνο μέσω της διατροφής.

Ο συνδυασμός λήψης, ενός δισκίου ως συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει φλαβονοειδή και επάλειψης με το cooling gel ή την massage cream τοπικά στις κουρασμένες γάμπες, βοηθά στην άμεση ανακούφιση των συμπτωμάτων και στη διατήρηση της καλής λειτουργίας των φλεβών των κάτω άκρων.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook