Επιχειρηματίας, ξενοδόχος από την Κρήτη, τραυματίστηκε σοβαρά λίγο μετά τις 10 το πρωί της Παρασκευής όταν σημειώθηκε έκρηξη τη στιγμή που άνοιγε «παγιδευμένο» με εκρηκτικά δέμα σε διαμέρισμα 1ου ορόφου όπου διαμένει στην οδό Ήρας 18 στην Βουλιαγμένη.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν κινδυνεύει η υγεία του.

Ο επιχειρηματίας που τραυματίστηκε είναι ο Αθηναγόρας Ανδριαδάκης, ένας από τους 4 γιους του Μηνά Ανδριαδάκη που έχουν το ξενοδοχείο Μarmin Bay στην Ελούντα.

Ο 40χρονος, δεν υποψιάστηκε φαίνεται το παραμικρό. Μετακίνησε τη γλάστρα, απασφαλίζοντας τη χειροβομβίδα η οποία ουσιαστικά εξερράγη στα χέρια του τραυματίζοντάς τον πολύ σοβαρά.

Οι περίοικοι ενημέρωσαν άμεσα την αστυνομία και ασθενοφόρο που μετέφερε τον 40χρονο επιχειρηματία, γνωστό στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας, και τον μετέφερε στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο επιχειρηματίας παρέλαβε το δέμα-βόμα από έναν άνδρα ηλικίας τουλάχιστον 55 ετών.

Οι αστυνομικοί ερευνούν κατά πόσο ο άνδρας είναι και ο δράστης ή αν οι δράστες επέλεξαν να στείλουν το δέμα-βόμβα με “κούριερ”.

Ο 40χρονος επιχειρηματίας είχε μετακομίσει πρόσφατα στο διαμέρισμα. Το \”χτύπημα\” σύμφωνα με τους αστυνομικούς έχει “ποινικό” και όχι “τρομοκρατικό” άρωμα, ωστόσο πρόκειται για ένα “χτύπημα” με περίτεχνη κατασκευή.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής έσπευσαν στο σημείο και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις το περιστατικό δεν σχετίζεται με τρομοκρατία και πιθανολογούν να πρόκειται για ξεκαθάρισμα προσωπικών ή οικονομικών διαφορών που τυχόν είχε ο επιχειρηματίας που διατηρεί ξενοδοχειακές επιχειρήσεις στη Μεγαλόνησο και συγκεκριμένα στην Ελούντα.

Στην ίδια περιοχή διαμένει και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος ωστόσο το περιστατικό δεν σχετίζεται με τον ίδιο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook