Στην Αθήνα βρίσκεται ο Πλατανιάς μετά την μεγάλη νίκη που πέτυχε στην πρεμιέρα των πλέι οφ ανόδου στη Super League απέναντι στην Παναχαϊκή με 3-2 στην Πάτρα.

Η αποστολή της χανιώτικης ομάδας έχει καταλύσει σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας, ενώ σε γήπεδο της περιοχής θα πραγματοποιηθεί και η προπόνηση της Παρασκευής (15/6) υπό τις οδηγίες του Σάκη Παντελίδη, αφού ο προπονητής Γιάννης Χατζηνικολάου βρίσκεται στη Ρόδο για την αναθεώρηση του διπλώματος του (uefa-pro).

Για το παιχνίδι της Δευτέρας (18/6, 18.00-ΟΤΕ TV) με την Καλλονή στη Μυτιλήνη η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε διαιτητή τον Στέφανο Μαντάκη (Ημαθίας), με βοηθούς τους Ιωάννη Σίπκα (Πέλλας) και Ιωάννη Καραγκιζόπουλο (Ημαθίας).

Χρέη 4ου διαιτητή θα εκτελέσει ο Δημήτριος Μαλούτας (Ημαθίας), με παρατηρητή διαιτησίας τον Αλέξανδρο Τικόζογλου (Μακεδονίας).

Στο άλλο ματς της 2ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Καλλιθέα και Παναχαϊκή διαιτητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Ιωαννίδης από την Αργολίδα, με βοηθούς από την ίδια Ένωση τους Χαρίλαο Νενεκούμη και Ανδρέα Καραγεώργο.Λευτέρης Αντωνακάκης