Στην Αθήνα βρίσκεται ο Πλατανιάς μετά την μεγάλη νίκη που πέτυχε στην πρεμιέρα των πλέι οφ ανόδου στη Super League απέναντι στην Παναχαϊκή με 3-2 στην Πάτρα.
Η αποστολή της χανιώτικης ομάδας έχει καταλύσει σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας, ενώ σε γήπεδο της περιοχής θα πραγματοποιηθεί και η προπόνηση της Παρασκευής (15/6) υπό τις οδηγίες του Σάκη Παντελίδη, αφού ο προπονητής Γιάννης Χατζηνικολάου βρίσκεται στη Ρόδο για την αναθεώρηση του διπλώματος του (uefa-pro).
Για το παιχνίδι της Δευτέρας (18/6, 18.00-ΟΤΕ TV) με την Καλλονή στη Μυτιλήνη η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε διαιτητή τον Στέφανο Μαντάκη (Ημαθίας), με βοηθούς τους Ιωάννη Σίπκα (Πέλλας) και Ιωάννη Καραγκιζόπουλο (Ημαθίας).
Χρέη 4ου διαιτητή θα εκτελέσει ο Δημήτριος Μαλούτας (Ημαθίας), με παρατηρητή διαιτησίας τον Αλέξανδρο Τικόζογλου (Μακεδονίας).
Στο άλλο ματς της 2ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Καλλιθέα και Παναχαϊκή διαιτητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Ιωαννίδης από την Αργολίδα, με βοηθούς από την ίδια Ένωση τους Χαρίλαο Νενεκούμη και Ανδρέα Καραγεώργο.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook