Flash back στη ζωή της σέξι Κατερίνας Στικούδη.

Γεννήθηκε σέξι και αυτό φαίνεται από τον τρόπο που ποζάρει κάθε φορά μπροστά στο φωτογραφικό φακό. Ξέρει να ποζάρει και να βγάζει προς τα έξω την εικόνα της μοιραίας γυναίκας.

Το λάγνο βλέμμα της σε συνδυασμό με το καλλίγραμμο, αψεγάδιαστο και αξιοζήλευτο από πολλές κορμί της, προκαλεί «ηλεκτροσόκ» στον αντρικό πληθυσμό.

Μπορεί να ξεκίνησε ως μοντέλο, αλλά το κορίτσι έχει σπουδάσει. Φοίτησε στο Τμήμα Ιατρικών Εργαστηρίων του Τ.Ε.Ι. Λάρισας, ενώ υπήρξε αθλήτρια κολύμβησης στον ΠΑΟΚ και μάλιστα με δυνατότητες, αφού το 2001 είχε κατακτήσει την 5η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Όνειρό της ήταν να γίνει οδοντίατρος, στην πορεία όμως άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνατότητές της στο μόντελινγκ. Το 2005 την είδαμε στα καλλιστεία ομορφιάς του ANT1 μετά από παρότρυνση του συντρόφου της όπου η εντυπωσιακή Κατερίνα κατέκτησε πανηγυρικά τον τίτλο της Μις Ελλάς 2005 και από εκεί και πέρα την περίμενε λαμπρή πορεία στο χώρο της τηλεόρασης.

Αρχικά, πήρε μέρος στην κωμική σειρά «Τα κορίτσια του μπαμπά», ενώ από το 2008 ξεκίνησε να παρουσιάζει τη μακροβιότερη μουσική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, το «Μega Star».

Δεν έμεινε μόνο στην τηλεόραση, μιας και άρχισε να γεννιέται μέσα της το μικρόβιο της τραγουδίστριας. Έπιασε το μικρόφωνο στα χέρια της και οι επιτυχίες διαδέχτηκαν η μια την άλλη… Ώσπου την είδαμε να συμμετέχει στο «just the 2 of us» στο πλευρό του Νίκου Μίχα. Κάθε Κυριακή καθήλωνε το αντρικό κοινό με την εκρηκτική της παρουσία.

Η σέξι Κατερίνα Στικούδη έχει ποζάρει πολλές φορές, μόνο με μαγιό ή τα εσώρουχά της για τις ανάγκες φωτογράφισης αντρικού περιοδικού. Οι μεγάλοι fan της σίγουρα θα θυμούνται τις παρακάτω φωτογραφίες της.

Και θα κλείσουμε με μια δήλωση που είχε κάνει η Κατερίνα σε γνωστό περιοδικό αναφερόμενη στο sex:

«Το sex για μένα είναι ο παράδεισος -τελεία και παύλα. Και δεν βρίσκω κανέναν λόγο να το ενοχοποιούμε. Η πιο έντονη στιγμή της ημέρας δύο ανθρώπων είναι το sex και δεν πρέπει να το υποτιμούμε. Ιδίως σε τέτοιες δύσκολες εποχές που οι απολαύσεις κόβονται η μία μετά την άλλη. Το sex δημιουργεί χαμογελαστούς ανθρώπους στο δρόμο. Κάτω το γκρίζο, ζήτω το sex».

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

\"\"

entertv.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook