Το νέο ποντίκι ειδικά σχεδιασμένο για ομαδικά διαδικτυακά παιχνίδια.

Η γνωστή σειρά gaming περιφερειακών, G-Series της Logitech, σήμερα απέκτησε ένα νέο μέλος: το gaming ποντίκι Logitech G600 MMO, ένα εύκολο στη χρήση αλλά ιδιαίτερα υψηλής παραμετροποίησης περιφερειακό, ειδικά για τους φανατικούς των μαζικών διαδικτυακών (Μassively multiplayer Online- MMO) παιχνιδιών.

Συνολικά το νέο ποντίκι διαθέτει 20 πλήκτρα, με 12 από αυτά -σε δύο ομάδες των 6- σε ένα ειδικό πάνελ αντίχειρα, όλα σε εύκολη πρόσβαση για άμεσο παιχνίδι με μεγάλη ταχύτητα και τυφλό πάτημα.

Το ποντίκι διαθέτει 3 βασικά προφίλ, δύο για παιχνίδια ΜΜΟ και ένα γενικής gaming χρήσης, οπότε μόλις το συνδέσουμε είναι ετοιμοπόλεμο χωρίς να χρειάζεται εξτρά drivers. Επιπρόσθετα, έχει λειτουργία G-shift που διπλασιάζει τις διαθέσιμες λειτουργίες των πλήκτρων, για απόλυτο έλεγχο στο αγαπημένο ΜΜΟ κάθε παίκτη.

Φυσικά, όπως σε κάθε προϊόν της σειράς G, τα πλήκτρα είναι προγραμματιζόμενα, οπότε μπορούμε να δημιουργήσουμε τις δικές μας μακροεντολές, να τις αποθηκεύσουμε στην ενσωματωμένη μνήμη και να τις έχουμε στη διάθεση μας με ένα πάτημα. Πέρα από την χρηστικότητα σε επίπεδο επιλογών, το ποντίκι είναι ανατομικά σχεδιασμένο, ώστε να μην μας κουράζει ακόμη και μετά από πολύωρο παιχνίδι.

\"\"

«Το ποντίκι Logitech G600 MMO δημιουργήθηκε μετά από εξαντλητικό τεστάρισμα από πολύ έμπειρους παίκτες ΜΜΟ» εξήγησε ο Mark Starrett, Senior Global Product Manager της Logitech.

«Ειδικά το πάνελ των πλήκτρων του αντίχειρα, χρειάστηκε ατελείωτες ώρες έρευνας ώστε να είμαστε σίγουροι πως θα είναι, όσο γίνεται, άνετο και λειτουργικό. Το αποτέλεσμα μπορεί ο κάθε χρήστης να το νιώσει άμεσα, η επιφάνεια των πλήκτρων είναι σμιλευμένη ώστε να μειώνει την κόπωση αλλά και την πιθανότητα λάθος πατήματος, κρίσιμα στοιχεία δηλαδή, για όσους ξέρουν πόση ακρίβεια απαιτούν αυτά τα παιχνίδια στη πολύωρη χρήση τους».

\"\"

Η δυνατότητα παραμετροποίησης του G600 MMO συνεχίζεται και στον οπίσθιο φωτισμό των πλήκτρων, που προσφέρει πάνω από 16 εκατομμύρια πιθανούς χρωματικούς συνδυασμούς, ώστε να διαλέξουμε εκείνον που θα ταυτίζεται άμεσα με το επιλεγμένο προφίλ χρήσης. Ο φωτισμός μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να είναι συνεχής, να αναβοσβήνει, να κάνει ένα κύκλο αυξομείωσης έντασης και τέλος να χαμηλώνει, μετά από κάποιο προκαθορισμένο διάστημα απραξίας.

\"\"

Σχολιάζοντας τις καινοτομίες του G600 MMO, ο Hal Hanlin, παραγωγός του διάσημου παιχνιδιού Rift, είπε χαρακτηριστικά: «Το νέο ποντίκι της Logitech είναι ένα από τα καλύτερα της αγοράς και αυτό όχι μόνο γιατί πέτυχε να ενσωματώσει τόσα πολλά στοιχεία από τη δική μας εμπειρία στο gaming. Ακόμη περισσότερο, το δικό μας παιχνίδι έχει τόσες πολλές παραμέτρους και επιλογές ικανοτήτων σε κάθε ήρωα, που η νίκη σε μια εκτεταμένη μάχη απέχει από την ήττα ελάχιστα δευτερόλεπτα. Σε τέτοιες περιπτώσεις το να έχεις στις άκρες των δακτύλων σου όλα αυτά τα πλήκτρα λειτουργιών G, πραγματικά σου δίνει το πλεονέκτημα».


Τιμή και διαθεσιμότητα

Το gaming ποντίκι Logitech G600 MMO αναμένεται να είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη από τον Ιούλιο του 2012, με προτεινόμενη λιανική τιμή τα 79,99 ευρώ.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook