Σαφάρι ελέγχων πραγματοποίησαν χθες σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Χερσόνησο και στη Σταλίδα άνδρες του αστυνομικού τμήματος της περιοχής όπου συνολικά προχώρησαν σε οκτώ συλλήψεις .5 για άγρα πελατών και 3 για τροποποίηση όρων αδείας λειτουργίας και στέρηση αδειας λειτουργίας.

Συγκεκριμένα συνελήφθη, χθες το βράδυ, στη Χερσόνησο, ένας 36χρονος καθώς σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «Καφετέρια», κατελήφθη να βρίσκεται έξω από το κατάστημα και με χειρονομίες να υποδεικνύει – προτρέπει διερχομένους, να δεχθούν υπηρεσίες εστίασης από το εν λόγω κατάστημα.

Επίσης χθες το βράδυ συνελήφθησαν, ένας 37χρονος αλλοδαπός υπήκοος Ρουμανίας και μια 45χρονη αλλοδαπή υπήκοος Ουκρανίας, για άγρα πελατών στην περιοχή της Χερσονήσου .

Σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο σε τουριστικό γραφείο, κατελήφθησαν οι ανωτέρω συλληφθέντες να βρίσκονται έξω από το κατάστημα και με χειρονομίες να υποδεικνύουν – προτρέπουν διερχομένους, να δεχθούν υπηρεσίες από το εν λόγω κατάστημα.

Στην τρίτη περίπτωση συνελήφθησαν και πάλι στη Χερσόνησο δυο ημεδαποί ηλικίας 29 και 30 ετών, για άγρα πελατών και για στέρηση αδείας λειτουργίας.

Ειδικότερα, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «Μπάρ», πιάστηκαν να βρίσκονται έξω από το κατάστημα και με χειρονομίες να υποδεικνύουν – προτρέπουν διερχομένους, να δεχθούν υπηρεσίες εστίασης από το εν λόγω κατάστημα, το οποίο στερείται άδεια ιδρύσεως και λειτουργίας από την αρμόδια αρχή.

Επίσης ένας 32χρονος συνελήφθη για παραβίαση σφραγίδας και για τροποποίηση όρων αδείας λειτουργίας καταστήματος.
Ειδικότερα, ο 32χρονος κατελήφθη να λειτουργεί κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΚΑΦΕ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ» ιδιοκτησίας του, παραβιάζοντας σφραγίδα που είχε επιβληθεί από την αρμόδια Δημοτική Αρχή, ενώ είχε τροποποιήσει όρους λειτουργίας του καταστήματος.

Λίγες ώρες αργότερα στην περιοχή της Σταλίδας συνελήφθη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου,ένας 51χρονος αλλοδαπός υπήκοος Ρουμανίας για τροποποίηση των όρων αδείας λειτουργίας καταστήματος.

Ειδικότερα, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΣΝΑΚ-ΜΠΑΡ» κατελήφθη ο 51χρονος, ως ιδιοκτήτης αυτού, να έχει τροποποιήσει τους όρους λειτουργίας του καταστήματος, μετατρέποντας το σε «Κέντρο διασκεδάσεως», ενώ είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία μουσικά όργανα, χωρίς να είναι εφοδιασμένος με άδεια μουσικών οργάνων από την αρμόδια Δημοτική Αρχή.

Τέλος,στην περιοχή της Σταλίδας άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, συνέλαβαν έναν 30χρονο Ιρλανδό

καθώς σε αστυνομικό έλεγχο, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΣΝΑΚ ΜΠΑΡ», κατελήφθη ο 30χρονος, ως ιδιοκτήτης, να έχει τροποποιήσει τους όρους λειτουργίας του καταστήματος, μετατρέποντας αυτό σε «Κέντρο διασκεδάσεως», ενώ είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία μουσικά όργανα, χωρίς να είναι εφοδιασμένος με άδεια μουσικών οργάνων από την αρμόδια Δημοτική Αρχή.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα  στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook