Άφαντος έχει γίνει ένας υψηλόβαθμος υπάλληλος τράπεζας στη Λάρισα και μαζί του φέρεται ότι έκανε «φτερά» ένα μεγάλο χρηματικό ποσό από τα ταμεία του καταστήματος! Παρά τις έρευνες, ο τραπεζικός που λέγεται ότι είχε πάθος με το… ποδοσφαιρικό στοίχημα δεν έχει εντοπιστεί!

Όπως δημοσιεύει το protothema.gr, η μυστηριώδης εξαφάνιση του υψηλόβαθμου στελέχους που εργάζεται στην τράπεζα περισσότερα από δέκα χρόνια και δεν είχε δώσει ποτέ αφορμές, έγινε αντιληπτή την Πέμπτη. Ταυτόχρονα διαπιστώθηκε ότι έλειπε ένα σημαντικό ποσό και οι φόβοι των συναδέλφων του για υπεξαίρεση επιβεβαιώθηκαν.

Η κεντρική διοίκηση της τράπεζας που ενημερώθηκε αμέσως, ειδοποίησε την Ασφάλεια Λάρισας και ξεκίνησαν παράλληλα τις έρευνες για τον εντοπισμό του άλλοτε… έμπιστου υπαλλήλου και τον έλεγχο στους λογαριασμούς για να εξακριβωθεί το ύψος του ποσού που έχει χαθεί. Ως τώρα, φαίνεται ότι ο «καριερίστας» τραπεζικός έχει αδειάσει τουλάχιστον έναν λογαριασμό καταθέσων που ανήκει σε συγγενικό του πρόσωπο, αλλά η έρευνα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη.