Η Jennifer Aniston δεν βασίζεται μόνο σε πανάκριβες κρέμες και εξιδανικευμένα προϊόντα ομορφιάς, προκειμένου να εξασφαλίσει μια νεανική επιδερμίδα.

Αντίθετα, μια τεχνική της 43χρονης Aniston για την περιποίηση της περιοχής των ματιών, κοστίζει ελάχιστα ευρώ και βασίζεται σε ένα ιδιαίτερα κοινό προϊόν! Αυτό δεν είναι άλλο από τη γνωστή σε όλους βαζελίνη.

Το μόνο που κάνει η πασίγνωστη ηθοποιός, είναι να βάζει κάθε βράδυ μια μικρή ποσότητα βαζελίνης κάτω από τα μάτια της.

Η τεχνική της ολοκληρώνεται το πρωί, όταν και βυθίζει το πρόσωπό της σε ένα σκεύος που έχει γεμίσει με νερό και παγάκια ώστε να κλείσουν οι πόροι της επιδερμίδας και να υποχωρήσει το πρήξιμο από τον ύπνο στην περιοχή των ματιών.

«Στη Jennifer δεν αρέσει η ιδέα της πλαστικής χειρουργικής καθώς δεν θέλει να δείξει τεντωμένη. Έτσι ακολουθεί μια 30λεπτη “τελετή” ομορφιάς κάθε βράδυ», δήλωσε οικείο της πρόσωπο σε γνωστό περιοδικό.

Η «τελετή» ομορφιάς περιλαμβάνει ένα 10λεπτο ατμοθεραπείας ώστε να ανοίξουν οι πόροι. Έπειτα, εφαρμόζει ένα ελαφρύ cleanser και toner και μια ενυδατική λοσιόν. Ακολουθεί, ένα επίσης 10λεπτο μασάζ προσώπου και η χρήση κρέμας επανόρθωσης καθώς και μιας θεραπείας με βάση βιταμίνη Α.

Τέλος, εφαρμόζει το «κόλπο» με τη βαζελίνη, βάζοντας ¼ κουταλάκι του γλυκού κάτω από κάθε μάτ.


newsbeast.gr