Τα συγχαρητήρια τους προς την Επισκοπή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 10ο όμιλο του Περιφερειακού και την άνοδο στη Football League 2 απέστειλαν η οικογένεια του αείμνηστου Νίκου Μανιά, αλλά και αρκετές ομάδες
Αναλυτικά:
Η ανακοίνωση της οικογένειας Νίκου Μανιά

«Ευχαριστούμε ολόψυχα το Δ/Σ του ΑΟ Επισκοπής για την ομόθυμη απόφασή του να αφιερώσει την άνοδο της ομάδας μας στην Football League 2, στην μνήμη του Νίκου Μανιά. Συγχαίρουμε όλους όσους συνεισέφεραν σε αυτή την επιτυχία κι ευχόμαστε στους αθλητές, στους προπονητές, στον Πρόεδρο, και στα λοιπά μέλη του Δ/Σ, υγεία και δύναμη ώστε να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο έργο τους κατά τη νέα αγωνιστική περίοδο.Το Ρεθεμνιώτικο ποδόσφαιρο πρέπει να αισθάνεται υπερήφανο που οι άνθρωποι της Επισκοπής με, συστηματική προσπάθεια, ζήλο και αξιοπρέπεια κατάφεραν να το επαναφέρουν στα επαγγελματικά ποδοσφαιρικά σαλόνια, στα οποία είμαστε βέβαιοι ότι η ομάδα μας θα διεκδικήσει με αξιώσεις την καθιέρωσή της.

Η Πρωτιά αυτή ήρθε να ενισχύσει την Πρωτιά του ΑΟ Επισκοπής στις καρδιές των φιλάθλων του και να επιβραβεύσει ένα τεράστιο έργο υποδομής – με κύριους συντελεστές τη γενναιοδωρία της οικογένειας Βαρδινογιάννη και το πάθος του Προέδρου της ομάδας – για τη νεολαία και τον πολιτισμό μας. Ο Νίκος Μανιάς, φορέας πολιτισμού ο ίδιος, καμάρωνε για τις επιτυχίες, αλλά κυρίως για την υποδομή και το ευρύτερο όραμα που προοδευτικά, και συχνά μέσα από δυσκολίες, οικοδομήθηκε τα τελευταία χρόνια γύρω από το ποδοσφαιρικό σωματείο του χωριού του.

Οικογένεια Νικολάου Μανιά»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πλατανιά:

«Κύριε Πρόεδρε.Σας συγχαίρουμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος δέκατου ομίλου Δ’ Εθνικής το οποίο κατακτήθηκε από μια μεγάλη και συνεχή προσπάθεια της ομάδας σας. Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία και τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν στο δύσκολο πρωτάθλημα της Football League 2».

Η ανακοίνωση που έστειλε το Δ.Σ. του Α.Ο. Ηρακλή Νεροκούρου:

«Το Δ/Σ Του Α.Ο. Ηρακλή Νεροκούρου συγχαίρει τον Α.Ο. Επισκοπής για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Football League 2. σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στην επαγγελματική κατηγορία».

Ο Ηρόδοτος απέστειλε την παρακάτω ανακοίνωση: 

«Το Δ.Σ , οι ποδοσφαιριστές, η τεχνική ηγεσία και οι φίλαθλοι του συλλόγου μας εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την άνοδο της ομάδας σας στην Γ’ εθνική κατηγορία. Σας ευχόμαστε δε ολόψυχα στο νέο πρωτάθλημα την επίτευξη όλων των προσδοκιών και στόχων που θα θέσετε». 

Η ανακοίνωση του ΠΑΟ Αλφάς:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου μας, στέλνει σ’ όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα (Διοίκηση – Προπονητή – Ποδοσφαιριστές – Χορηγούς) τα συγχαρητήρια του, για την άνοδο της ομάδας της Επισκοπής στο πρωτάθλημα της Football League 2.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook