Εδώ και χρόνια, οι Χανιώτες έχουν την χαρά να απολαμβάνουν καλομαγειρεμένα μαγειρευτά και ψητά σχάρας, αλλά και σπιτική πίτσα και εκλεκτά ζυμαρικά στην Ψησταριά Ρούμελη και την Πιτσαρία Capriccioza αντίστοιχα.

Πριν μερικό καιρό, η Capriccioza ξεκίνησε να συστεγάζεται με την Ψησταριά Ρούμελη, στο γνωστό σημείο, στην πλατεία Δικαστηριών. Εκεί πλέον θα συνεχίσετε να απολαμβάνετε το εξαιρετικό μενού της Capriccioza που έχετε αγαπήσει, είτε στο δροσερό χώρο της πλατείας δικαστηρίων, είτε στο delivery.

Οι λαχταριστές πίτσες στον ξυλόφουρνο της Ψησταριάς Ρούμελη, τα νόστημα ζυμαρικά, οι δροσερές σαλάτες και τα ζεστά ορεκτικά, είναι παρασκευασμένα από το έμπειρο προσωπικό της Capriccioza που έχετε συνηθίσει.

Στην κουζίνα τους, όπως όλοι γνωρίζουν, η άριστη ποιότητα είναι αδιαπραγμάτευτη αξία και φυσικά, οι τιμές… τιμές κρίσης!!!

Μάλιστα, δείχνοντας έμπρακτα την παραπάνω φιλοσοφία, η Πιτσαρία Capriccioza καθιέρωσε πρόσφατα, μια μοναδική προσφορά για όλους τους πελάτες της:

Κάθε Κυριακή όλες οι σπιτικές πίτσες, κανονικές και γίγας, στη ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ!!!

Απολαύστε λοιπόν την αγαπημένη σας πίτσα, σε μοναδικές τιμές.

Παράλληλα, μπορείτε να κάνετε τις on line παραγγελίες σας μέσα από το www.e-roumeli.gr, να δείτε τις προσφορές που τρέχουν όλη την εβδομάδα καθώς και το μενού που σας ταιριάζει.

\"\"

\"\"

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook