Κάτω από άκρατη μυστικότητα και μακριά από το φως των προβολέων κατέφθασαν σήμερα στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου μέλη του θρυλικού συγκροτήματος Abba.

Σκοπός της ξαφνικής επίσκεψης τους είναι η δοκιμαστική τελετή γαμήλιας εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στην Ελούντα σε μια από τις ομορφότερες και ακριβότερες βίλες που έχουν χτιστεί ποτέ στο νησί.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Flashnews.gr ο γάμος θα τελεστεί στις αρχές του φθινοπώρου ωστόσο το ζευγάρι και οι κουμπάροι για την καλύτερη διοργάνωση της γαμήλιας τελετής προτίμησαν να συνδυάσουν ολιγοήμερες διακοπές σο νησί και παράλληλα να κάνουν «πρόβα νυφικού».

Στην έπαυλη της οποίας αποκλειστικές φωτογραφίες έχει το Flashnews. gr έχουν φιλοξενηθεί κατά διαστήματα προσωπικότητες διεθνούς βεληνεκούς όπως αρχηγοί κρατών, καλλιτέχνες από το παγκόσμιο στερέωμα αι επιχειρηματίες με παγκόσμια ακτινοβολία.

Το χτίσμα είναι 850 τετραγωνικών σε μια έκταση 65 στρεμμάτων. Ο γλυδάτος χώρος περιλαβμάνει όμορφους κήπους, γήπεδο τένις ολυμπιακών διαστάσεων, 2 ξενώνες 200 τετραγωνικών μέτρων ο καθέντας, εκκλησάκι, μια τεράστια πισίνα και ελικοδρόμιο.

Βρίσκεται στον κόλπο του Μεραμπέλου ανήκει σε Αμερικανό με πολύ γνωστή επαγγελματική δράση παγκοσμίως, ο οποίος έχτισε την έπαυλη στα τέλη της δεκαετίας του 90 και περνά σε αυτό μεγάλα χρονικά διαστήματα της ζωής του.

Το Flashnews.gr και ο Κώστας Συλιγάρδος εξασφάλισαν τις παρακάτω φωτογραφίες από την έπαυλη

\"\"
εξωτερική όψη της έπαυλης

\"\"

\"\"
όμορφη θέα από ένα από τα δωμάτια της έπαυλης

\"\"
άλλη μια όμορφη πλευρά της έπαυλης

\"\"
εξωτερική πλευρά της έπαυλης

\"\"
Το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου

\"\"
Φωτό από τους όμορφους κήπους

Η δοκιμαστική τελετή θα πραγματοποιηθεί σε λίγο ( στις 19:30 ) στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου που φιλοξενείται στη αχανής έκταση μέσα στην οποία στεγάζεται το σπίτι.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες τα μέλη των Abba θα παραμείνουν και η λαμπερή συνοδεία τους θα παραμείνουν στο σπίτι για τρείς μέρες.

Κώστας Συλιγάρδος

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook