Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 5χρονο κοριτσάκι, στον Πλατανιά Ρεθύμνου που παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα, μπροστά στα μάτια των γονιών του.

Το άτυχο κοριτσάκι  κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, βρέθηκε κάτω από τις ρόδες αυτοκινήτου, και ενώ είχε μόλις βγει από το όχημα των γονιών του.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το μετέφερε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών το παιδί υπέκυψε στα τραύματά του.

Οι Γερμανοί γονείς του παιδιού βρίσκονται σε κατάσταση σοκ ενώ σε εξέλιξη είναι προανάκριση για τις αιτίες που προκάλεσαν το δυστύχημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ασυνείδητος οδηγός μετά την πράξη του εξαφανίστηκε, ενώ οι αστυνομικές αρχές διενεργούν εκτεταμένες αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του οδηγού του οχήματος.

Παρακαλούνται όσοι γνωρίζουν για το συγκεκριμένο περιστατικό, και μπορούν να παρέχουν οποιαδήποτε πληροφορία, να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Τροχαίας Ρεθύμνου στα εξής τηλέφωνα: 2831088160 – 2831088162 – 2831088163 και 2831088173, το οποίο διερευνά τα αίτια και τις ακριβείς συνθήκες του συγκεκριμένου τροχαίου δυστυχήματος.