Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζεται η προσέλευση των πολιτών στις κάλπες στην κρισιμότερη από τη Μεταπολίτευση εκλογική αναμέτρηση. Οι κάλπες κλείνουν στις 19:00, οπότε αναμένονται και τα exit polls.

Η πρώτη ασφαλής εκτίμηση για το αποτέλεσμα αναμένεται περίπου στις 21:30 το βράδυ, ενώ λόγω της λίστας, άμεση θα είναι και η ανάδειξη των βουλευτών που εκλέγονται

Πάντως, εξαιτίας της ιδιαιτερότητας του εκλογικού συστήματος, κάποιες έδρες θα αλλάζουν «χέρια» έως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση συμμετέχουν 21 συνδυασμοί και 58 ανεξάρτητοι- μεμονωμένοι υποψήφιοι. Οι υποψήφιοι ανέρχονται σε 4.873.

Εκλογές στην Περιφέρεια

Χωρίς σημαντικά προβλήματα ξεκίνησε η ψηφοφορία στα 1.565 εκλογικά τμήματα στην περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδος. Όλοι οι δικαστικοί αντιπρόσωποι έχουν αναλάβει κανονικά τα καθήκοντά τους, αλλά καταγράφονται αρκετές απουσίες μελών των εφορευτικών επιτροπών.

Ένα μικρό πρόβλημα υπήρξε σε εκλογικό τμήμα του δήμου Ερυμάνθου Αχαΐας, όπου άργησε λίγο να ξεκινήσει η ψηφοφορία, λόγω καθυστερημένης άφιξης του δικαστικού αντιπροσώπου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook