Απογοητευτικό θεωρεί το εκλογικό αποτέλεσμα για τον τόπο μας η κυρία Λιάνα Κανέλλη η οποία σε τηλεοπτική της εμφάνιση δήλωσε ότι: «έρχονται δύσκολες ώρες για την Ελλάδα» καθώς θεωρεί ότι δεν έγιναν ριζοσπαστικές αλλαγές.

Σχετικά με το έως τώρα εκλογικό αποτέλεσμα που φέρνει το κόμμα της Χρυσής Αυγής στη Βουλή αφού με τα τελευταία επίσημα στοιχεία συγκεντρώνει έως και 7%, υποστηρίζει ότι: «η Χρυσή Αυγή θα μπει στη Βουλή με τους δικούς της όρους και με άλλα μέσα, διαφορετικά από των υπολοίπων κομμάτων».

Όπως δήλωσε η ίδια: «Το αποτέλεσμα για το κόμμα μου είναι αρνητικό. Το ΚΚΕ είναι σταθερό στις απόψεις του και αυτό δεν αλλάζει. Το εκλογικό αποτέλεσμα όμως είναι αρνητικό και για τη χώρα μας. Διότι από το αποτέλεσμα φαίνεται ότι δεν έχουμε ριζοσπαστικές αλλαγές. Θεωρώ ότι έχουμε πάλι στροφή προς τον συντηρητισμό.

Έχω να δηλώσω ότι από εδώ και στο εξής σπανίως θα κάνω εμφανίσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές διότι στα πάνελ θα κάθετε και η Χρυσή Αυγή με τους δικούς της όρους. Έρχονται δύσκολες ώρες για τη χώρα. Απελπισμένοι άνθρωποι ψήφισαν τη Χρυσή Αυγή. Η Χρυσή Αυγή θα μιλάει με τα μέσα της και πρέπει και εμείς να δούμε πως θα απαντήσουμε σε αυτό. Να τους ευχηθώ και ένα υπουργείο τώρα».