«Στις εκλογές της 17ης Ιουνίου, ο Ελληνικός Λαός έλαβε μια ιστορική απόφαση ευθύνης, για μια ισχυρή Ελλάδα μέσα στην Ευρώπη και μέσα στη ζώνη του ευρώ.

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, με υπευθυνότητα επέλεξαν την ισχυροποίηση της χώρας, την ανάπτυξη, τη δικαιοσύνη και την ασφάλεια.

Με την ψήφο του ο ελληνικός λαός, δήλωσε απερίφραστα πως δεν επιθυμεί την επικράτηση του φόβου και της αστάθειας. Επιθυμεί μια χώρα με κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας και μια χώρα που θα συνεχίσει την πορεία της με συνέπεια και αξιοπρέπεια.

Σ’ αυτό το πλαίσιο ευχαριστούμε όλους εκείνους τους πολίτες που με σοβαρότητα αξιολόγησαν, πίστεψαν και τελικά στήριξαν τις υπεύθυνες προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας και του προέδρου μας κ. Αντώνη Σαμαρά.

Η επόμενη ημέρα είναι μια μέρα ελπίδας και υπευθυνότητας. Παρά τις δυσκολίες, γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια να πιάσουν τόπο οι θυσίες του ελληνικού λαού και να κερδίσει ξανά η χώρα μας τη θέση που της αξίζει στο Ευρωπαϊκό γίγνεσθαι. Σ’ αυτή την πορεία δεν περισσεύει κανείς. Όλοι μαζί, μπορούμε».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook