Μόνο υπερηφάνεια μπορούν να αισθάνονται στον Σητειακό, από τις μεγάλες επιτυχίες της αθλήτριας Μαρίας Μπελιμπασάκη, η οποία με τις επιδόσεις της προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου!

Στον σύλλογο του Λασιθίου δεν κρύβουν την ικανοποίηση τους για την διάκριση της Μπελιμπασάκη που αναμφίβολα αποτελεί μεγάλη επιτυχία για τον κρητικό αθλητισμό. 

«Το Δ.Σ. του Σητειακού Α.Ο. συγχαίρει την αθλήτριά μας Μπελιμπασάκη Μαρία για την πολύ μεγάλη επιτυχία της να προκριθεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανοικτού Στίβου γυναικών και στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου.

Μετά τις πρωτιές της σε πανελλήνιο επίπεδο στα αγωνίσματα των 100μ και 200μ. και τα πανελλήνια ρεκόρ ήλθε η ώρα για την συμμετοχή της στα μεγαλύτερα αθλητικά ραντεβού σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.

Αυτό αποτελεί τεράστια αθλητική επιτυχία για την Σητειακή αθλήτρια και τον σύλλογό μας,, αλλά και τον μέντορα και προπονητή της κ. Μιχάλη Γωνιωτάκη, τον οποίο επίσης συγχαίρουμε.

Παρά τις ατέλειωτες δυσκολίες, οικονομικές και υλικοτεχνικές, τα όνειρα μπορούν να πραγματοποιούνται.

Το όνειρο συμμετοχής της Μπελιμπασάκης Μαρίας στην Ολυμπιάδα του Λονδίνου και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυναικών, σε δύο άκρως ανταγωνιστικά αθλήματα, είναι πλέον γεγονός.

Μιχάλη και Μαρία η πραγματικότητα ξεπέρασε ακόμα και τα δικά μας όνειρα.

Καλή επιτυχία και … ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις.

Το Δ.Σ. του Σητειακού Α.Ο.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook