Για δεύτερο σερί ματς της Παναχαϊκής στα πλέι οφ υπήρξε ένταση με τον πρόεδρο των Αχαιών, Αλέξη Κούγια να εκφράζει ξανά έντονα παράπονα για τη διαιτησία.
Ο ισχυρός άνδρας της ιστορικής ομάδας της Πάτρας δήλωσε αναλυτικά: «Δεν πάει άλλο. Είμαστε αγανακτισμένοι, δεν είμαστε από αυτούς που θέλουν να διαμαρτυρηθούν για κάθε ματς. Αυτά που έγιναν στην Πάτρα με τον Πλατανιά δεν τα έχω δει ποτέ πάλι στη ζωή μου. Για να βρεθεί άκρη για όσα έγιναν θα πρέπει να ανοίξουν τα τηλέφωνα του Δούρου, του Αμπάρκιολη και του Γενναίου».
Για τη διαιτησία του αγώνα της Καλλιθέας, ανέφερε: «Ο Φουρτάδο είδε κίτρινη κάρτα στην δεύτερη επίθεση. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό. Είχα δουλέψει προσωπικά για αυτό το ματς. Μίλησα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, τον Δούρο και άλλους. Δεν θέλουμε να ευνοηθούμε, να παίξουμε ποδόσφαιρο θέλουμε. Υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που βγάζουν χρήματα από το ποδόσφαιρο, ή τα ξεπλένουν. Αυτά πρέπει να καθαρίσουν και μίλησα πριν από 40 ημέρες με τον Εισαγγελέα Καλόφωνο για να του εξηγήσω τι γίνεται στο ποδόσφαιρο. Δεν θα μιλήσω πάλι δημόσια για κανέναν, αλλά θα τα λέω εκεί που πρέπει».

Φώτο onsports.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook