\”Ο Πλατανιάς ήρθε με καλή ψυχολογία στη Μυτιλήνη και μας χάλασε τη μέρα\” είπε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς ο βοηθός προπονητή της Καλλονής, Λουτσιάνο Ντε Σόουζα.
Ο Βραζιλιάνος τόνισε ότι στην ΑΕΛΚ γνώριζαν ότι είναι δύσκολη ομάδα ο Πλατανιάς και χαρακτήρισε σημαντικό το βαθμό που πήρε η χανιώτικη ομάδα στη Μυτιλήνη:
\”Πιστεύω ότι όταν μια ομάδα παίρνει εκτός έδρας ένα βαθμό είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια της. Όπως καταφέραμε και πήραμε κι εμείς στην Καλλιθέα έτσι έγινε και για τον Πλατανιά. Σήμερα μας έλειπε το γκολ, δεν καταφέραμε να έχουμε καθαρό μυαλό για να μπορέσουμε να βάλουμε ένα γκολ και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ξέραμε πως ο Πλατανιάς είναι μια δύσκολη ομάδα που έχει δείξει ένα καλό πρόσωπο και συνεχίζει να το κάνει. Ήρθε με καλή ψυχολογία στη Μυτιλήνη αφού είχε προηγηθεί η νίκη της στο προηγούμενο παιχνίδι και μας χάλασε τη μέρα. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε  αυτό το παιχνίδι και να έχουμε μια καλύτερη συνέχεια αλλά έτσι είναι το πρωτάθλημα. Αυτός ο τρίτος που λέει πως στο παιχνίδι του Πλατανιά για το πρωτάθλημα η διαιτησία μας ευνόησε το σημερινό παιχνίδι είναι ένα μεγάλο παράδειγμα. Αν παίζει έτσι η διαιτησία και στα άλλα παιχνίδια θα βοηθήσει τον αντίπαλο. Δεν υπήρχαν οι πολλοί δύσκολες φάσεις αλλά με τα συχνά σφυρίγματα διέκοπτε το ρυθμό.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook