Μέτριο χαρακτήρισε το παιχνίδι με την Καλλονή ο Μάρκος Μαραγκουδάκης, που τόνισε ότι οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο.
Ο επιθετικός του Πλατανιά αναλυτικά δήλωσε στη συνέντευξη τύπου της Μυτιλήνης τα εξής:
\”Σίγουρα κάτω από αυτές τις καιρικές συνθήκες ήταν πολύ δύσκολο να δούμε ένα καλό παιχνίδι σήμερα. Σε γενικές γραμμές ήταν πολύ μέτριο το παιχνίδι. Βγήκε η κούραση. Το θετικό είναι ότι καταφέραμε και πήραμε την ισοπαλία. Κρατάμε τον βαθμό και συνεχίζουμε την πολύ δύσκολη πορεία που έχουμε μπροστά μας. Να δώσω συγχαρητήρια στην Καλλονή που σίγουρα είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που δίνει σε αυτές τις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Τώρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μέσα στην έδρα μας με την Καλλιθέα και θα κοιτάξουμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.\”

Μάππας: \”Δύσκολο να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο\”

Τα ίδια με τον Μαραγκουδάκη υποστήριξε σε γενικές γραμμές και ο τερματοφύλακας της Καλλονής, Λευτέρης Μάππας, τονίζοντας ότι έπαιξαν ρόλο οι καιρικές συνθήκες στο να μη δει ο κόσμος καλό ποδόσφαιρο:

\”Πιστεύω ότι σήμερα με αυτές τις καιρικές συνθήκες ήταν δύσκολο να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο. Και μετά τον αγώνα με την Καλλιθέα οπου δώσαμε ένα ματς σε πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες. Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε αλλά δεν το καταφέραμε. Ο Πλατανιάς είναι μια καλή ομάδα. Σε αυτά τα παιχνίδια είναι ισοδύναμες οι ομάδες και όλα θα παιχτούν στη λεπτομέρεια για την άνοδο.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook