Λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Δευτέρας (18/6) ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψήφων για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον Ναυτικό Όμιλο Χανίων.

Νικήτρια της διαδικασίας ήταν η κυρία Χαρούλα Πράπα Μυλωνάκη που κατάφερε να συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους, 111 τον αριθμό, με τον κύριο Μαραγκουδάκη Σπύρο να ακολουθεί με 105.
 
Αναλυτικά το νέο 13μελές Δ.Σ. το οποίο μέσα στις επόμενες μέρες θα συνέρθει σε σώμα για να αποφασίσει για τις αρμοδιότητες του κάθε μέλους που εξελέγη, είναι το εξής:
 
Πράπα Μυλωνάκη Χαρούλα 111
Μαραγκουδάκης Σπύρος 105
Μαραγκουδάκη-Πλοκαμάκη Χρυσάνθη 81
Ντουσάκης Εμμανουήλ 77
Ζαγουράκης Αρτέμης 72
Καβαλιεράκης Στέφανος 70
Φραγκονικολάκη Μαρία  69
Δουβίτσα-Παπαδάκη Παρασκευή 63
Καλλιβρετάκης Δημήτρης 63
Κρασαδάκη-Μητσοτάκη Ευαγγελία 63
Πατσιά Ορφανουδάκη Αλεξάνδρα 62
Παπαηλιάκη Ελένη 61
Μαρκάκης Κωνσταντίνος 58
 
Πριν τη διαδικασία των εκλογών, πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση, με την Πρόεδρο του Ν.Ο.Χ., κυρία Μυλωνάκη, να αναφέρεται στα πεπραγμένα του απερχόμενου Δ.Σ. αλλά και στο έργο που επιτελέστηκε τα 3 προηγούμενα χρόνια, το οποίο ήταν εξαιρετικά δύσκολο λόγω των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί στη χώρα. Μεγάλη αναφορά έγινε στο οικονομικό όπου αναλύθηκαν με κάθε λεπτομέρεια τα έσοδα και τα έξοδα του Ομίλου ενώ τονίστηκε ο προβληματισμός για το πώς θα καταφέρει το κολυμβητήριο Χανίων και ειδικά η μεγάλη (50άρα) πισίνα να παραμείνει ανοικτή τον ερχόμενο χειμώνα.
Τη νέα διοίκηση την περιμένει πολύ δύσκολο έργο, ωστόσο η ευχή είναι να αποδειχθεί… σιδεροκέφαλη και άξια να αντιμετωπίσει όλα τα προβλήματα.
Καλή επιτυχία!nox.gr