Την πρωτιά στο Νομό Ηρακλείου πήρε τον ΕΤΑΔ Ηρακλείου νικώντας στον τελικό το ΕΤΑΔ Πόμπιας με 5-1! Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με γκολ του Παπαδάκη, ωστόσο λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Μερτήρι έφερε το ματς στα ίσια. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι μικροί του Γιάννη Νηστικάκη ήταν εντυπωσιακοί σκοράροντας τέσσερις φορές με τους Μπουρσελή, Μπουχαλάκη, Καρβουνιάρη και Κωστάκη. Η συνέχεια τους φέρνει απέναντι στην πρωταθλήτρια ομάδα του Νομού Ρεθύμνης την ερχόμενη Τρίτη στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του θεσμού.

Νηστικάκης: «Έμεινα ικανοποιημένος»

Ο γυμναστής – προπονητής του αθλητικού σχολείου Ηρακλείου Γιάννης Νηστικάκης με δηλώσεις του στο “Flash News” έδειξε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κατέβαλλαν οι παίκτες του:

«Οι ποδοσφαιριστές μου έδειξαν ότι μπορούν και έχουν τις δυνατότητες να φέρουν το ΕΤΑΔ Ηρακλείου στην κορυφή. Χρειάζεται μόνο σοβαρότητα και συγκέντρωση. Από το παιχνίδι, έμεινα ικανοποιημένος κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Τώρα κοιτάμε τον ημιτελικό με το Ρέθυμνο, ένα δύσκολο ματς που πρέπει να το κερδίσουμε αν θέλουμε να προχωρήσουμε».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook