Σε θρίλερ κατέληξε η επιχείρηση αστυνομικών του τμήματος Θήρας για την σύλληψη ενός 37χρονου που είχε στην κατοχή του οπλοστάσιο με όπλα και εκρηκτικά. Μόλις οι αστυνομικοί τον κάλεσαν να παραδοθεί, εκείνος προσπάθησε να βάλει τέλος στην ζωή του με δυο μαχαίρια!

Είχε προηγηθεί η  παράδοση του οπλοστασίου από  έναν 44χρονο φίλο του, στον οποίο ο δράστης είχε εμπιστευτεί τον οπλισμό που κατείχε παράνομα για να τον φυλάξει έξω από το σπίτι του, σε ένα αγρόκτημα στην περιοχή της Οίας. Οι αστυνομικοί παρέλαβαν ένα πολεμικό τυφέκιο «Καλάσνικοφ», δυο πιστόλια, μια γεμιστήρα πολεμικού όπλου, 295 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, 18 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, 52 κάλυκες, τέσσερις βολίδες, έναν πυροκροτητή και εννέα πλαστικά δοχεία με πυρίτιδα βάρους τεσσάρων κιλών και 400 γραμμαρίων!

Όταν πήγαν στο  σπίτι του 37χρονου, τον βρήκαν  κλεισμένο μέσα και δεν πήραν  απάντηση τον κάλεσαν να βγει  άοπλος. Έτσι, κύκλωσαν το σπίτι  και προσπάθησαν να έρθουν σε επικοινωνία μαζί του. Ωστόσο, ολόκληρη τη νύχτα ο δράστης παρέμεινε ταμπουρωμένος, ώσπου το πρωί βγήκε ξαφνικά έξω κρατώντας δυο μαχαίρια και αυτοτραυματίστηκε με αυτά μπροστά στα μάτια των εμβρόντητων αστυνομικών! Ο επίδοξος αυτόχειρας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Σαντορίνης για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια διακομίστηκε φρουρούμενος σε νοσοκομείο της Κρήτης, λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων που προκάλεσε ο ίδιος στον εαυτό του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook