Εχοντας αναρρώσει πλήρως από την περιπέτεια υγείας που είχε η Μελίνα, μετά την τετραήμερη νοσηλεία με πνευμονία στο Θεραπευτήριο Μητέρα, η 6χρονη κόρη της Δέσποινας Βανδή συνόδευσε τη διάσημη μητέρα της και τον 3χρονο αδελφό της σε μία απογευματινή βόλτα τους στην αγορά της Κηφισιάς.
 
Η 41χρονη τραγουδίστρια, ντυμένη casual, κατευθύνθηκε μαζί με τα παιδιά της στο κατάστημα της φίλης της Τζένης Μπαλατσινού.

Η Δέσποινα το προηγούμενο Σάββατο 5 Μαρτίου ολοκλήρωσε τις νυχτερινές εμφανίσεις στο VOX, ενώ αυτή την περίοδο βρίσκεται σε συζητήσεις για τις επόμενες κινήσεις της.
 
«Στα καινούργια σχέδιά της περιλαμβάνεται και μία ταινία», αποκαλύπτει φίλος της τραγουδίστριας. «Πρόκείται για μία ρομαντική κομεντί με στοιχεία θρίλερ, σε παραγωγή της Odeon, όπου η Δέσποινα θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της και στη μεγάλη οθόνη.
 
Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Χρήστος Δήμας, στο καστ των ηθοποιών είναι σίγουρη η συμμετοχή του Κλέωνα Γρηγοριάδη που είχε και την ιδέα για την εμφάνιση της καλής του φίλης στην ταινία, ενώ η πρώτη προβολή προγραμματίζεται για τα τέλη Δεκεμβρίου 2011», λέει η ίδια πηγή.

ok