Στην τελική ευθεία μπαίνει η διάνοιξη και σύνδεση της οδού Σεφέρη στην Ν. Αλικαρνασσό με την παραλιακή Λεωφόρο μετά και την έγκριση των περιβαλλοντικών όρων του έργου .

Σήμερα ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης συγκάλεσε σύσκεψη στην Διεύθυνση Τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου με την συμμετοχή του Αντιδημάρχου κ. Κώστα Καμπανού του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αλικαρνασσού κ. Αντώνη Σεκέρη και υπηρεσιακών παραγόντων και έδωσε εντολή να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες ώστε να ξεκινήσει το έργο που θα ανακουφίσει την περιοχή.

Ο Δήμαρχος έδωσε κατεύθυνση για τοπογραφική αποτύπωση των οδών που δεν έχουν αποτυπωθεί ούτως ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες εκπόνησης μελετών για την ανάπλαση των περιοχών αυτών.

Επίσης σε συνεργασία που είχε με τον το Διευθυντή των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου κ. Αλεξάκη συζήτησε το ενδεχόμενο να προκηρυχθεί πανελλήνιος αρχιτεκτονικός διαγωνισμός το επόμενο διάστημα για την ανάπλαση της περιοχής Άγιος Νεκτάριος (Σφαγεία) .

Σε δήλωσή του ο κ. Κουράκης τόνισε ότι ο Δήμος έχει ήδη εκπονήσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπλασης της Ν. Αλικαρνασσού με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook