Όπως ανακοινώθηκε απο το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Αμύνης, με το που έγινε γνωστή η αναβολή των μεταθέσεων, το ΓΕΕΘΑ επικοινώνησε και ενημέρωσε τα αρμόδια τμήματα των Υπουργείων, Παιδείας δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Προστασίας του Πολίτη για τα προβλήματα που δημιουργούνται, εξασφαλίζοντας τις απαιτούμενες σχετικές διαβεβαιώσεις προς επίλυσή τους.

Αναλυτικότερα:

Συνυπηρέτηση συζύγων στρατιωτικών.

Η σχετική εγκύκλιος, που έχει ήδη εκδώσει το Υπουργείο Παιδείας δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, αναφέρει ότι οι αιτήσεις αποσπάσεως για συνυπηρέτηση μπορούν να υποβληθούν και μετά την λήξη της προθεσμίας υποβολής, έστω και χειρόγραφα, μόλις γνωστοποιηθεί ο τόπος μετακίνησης του στρατιωτικού.

Επιπλέον, το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη διαβεβαιώνουν ότι όποτε υποβληθούν αιτήσεις συνυπηρέτησης θα εξετασθούν σύμφωνα με τα προβλεπόμενα.

Εγγραφή στα σχολεία.

Σύμφωνα με την παράγραφο 3 του άρθρου 7 του νόμου 2817/2000 εγγραφές μαθητών μπορούν να γίνουν κατ εξαίρεση το Σεπτέμβριο μέχρι την έναρξη των μαθημάτων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook