«Υπάρχουν απόψεις, η αλήθεια είναι, που σχετίζονται με το χαρακτήρα που θα έχει η στήριξη, η συμμετοχή στη κυβέρνηση. Από κει και πέρα, αυτό που λέμε είναι ότι, εάν συμφωνήσουμε στα προγραμματικά, μετά θα πρέπει να συμφωνήσουμε και στα πρόσωπα, να είναι κοινής αποδοχής. Νομίζω δεν θα υπάρξει πρόβλημα με το πρόσωπο του πρωθυπουργού» ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέας Παπαδόπουλος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM.

Σε ό,τι αφορά στα θέματα που θέτει η ΔΗΜΑΡ, είπε ότι «εμείς έχουμε βάλει απολύτως ρεαλιστικά ζητήματα. Σχετίζονται με τα εργασιακά και κοινωνικά ζητήματα και στη βάση αυτή εκτιμούμε και ευελπιστούμε ότι στο τέλος η χώρα θα αποκτήσει κυβέρνηση. Ό,τι χειρότερο αυτή τη στιγμή είναι η αστάθεια και η αβεβαιότητα».

Στο ερώτημα τι θα κάνει η ΔΗΜΑΡ, αν θα στηρίξει ή αν θα μπει στην κυβέρνηση, τόνισε ότι «αυτό θα εξαρτηθεί. Το Σύνταγμα δίνει πολλές δυνατότητες και της συμμετοχής και της στήριξης και της ψήφου ανοχής. Υπάρχουν πολλές διαδικασίες. Θα τα δούμε όλα αυτά εν ευθέτω χρόνω».