Όπως και μετά το ματς με τον Πλατανιά έτσι και έπειτα από αυτό με την Καλλιθέα η Παναχαϊκή εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τις διαιτησίες που είχε στις δύο πρώτες αγωνιστικές των πλέι οφ της Football League.
Η \”κοκκινόμαυρη\” ΠΑΕ μιλάει με έμμεσο τρόπο ξανά με απαξίωση για τον Πλατανιά, αφού αναφέρει ότι δεν είναι η ίδια ομάδα μικρής περιοχής της Ελλάδας (\”φωτογραφίζοντας Πλατανιά και Καλλονή), ούτε ομάδα μιας γειτονιάς της Αθήνας (εννοώντας την Καλλιθέα).
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
\”Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή για άλλη μια αγωνιστική των play off έγινε ο σάκος του μποξ

από διαιτητή τον οποίο μέχρι πρότινος εκτιμούσε. Αυτό για μας σημαίνει ότι οι διαιτητές και επόπτες που σφυρίζουν τα παιχνίδια μας, με εμάς σφυρίζουν διαφορετικά.

Κύριε Σαρρή, κύριε Δούρο δεν είμαστε ούτε ομάδα μιας γειτονιάς της Αθήνας, ούτε η ομάδα μικρών περιοχών της Ελλάδας, για να μας αντιμετωπίζετε με τέτοια έλλειψη σεβασμού. Είμαστε η Παναχαϊκή με την 121 χρόνων ιστορία. Είμαστε η ομάδα της τρίτης πόλης της Ελλάδας. Είμαστε η Παναχαϊκή που ακόμα και σήμερα έχει αναδείξει κατ’ επανάληψη τους αρχηγούς της Εθνικής Ελλάδας. Είμαστε η μοναδική πόλη στη Ελλάδα που κατάφερε να πάρει πρωτάθλημα κόντρα σε όλες τις παράγκες και κόντρα σε όλους τους επικίνδυνους κακοποιούς όπως προκύπτει από τις κασέτες της ΕΥΠ. Είμαστε η ομάδα που μπήκε στα play off με μείον 5 βαθμούς με μια ανεκδιήγητη νομικά απόφαση της επιτροπής εφέσεων της Ε.Π.Ο. Είμαστε η ομάδα που πλήρωσε την αποβολή του Εθνικού Αστέρα με μείον 2 βαθμούς.

Είμαστε η ομάδα που παρόλα αυτά ήρθε τέταρτη στην βαθμολογία παρόλο που καθ’ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος δεν πήρε ούτε ένα σφύριγμα, αντιθέτως αντιμετώπισε διαιτησίες όπως του Κατσικογιάννη (Πλατανιάς 1 γύρος εντός ), Παπαδόπουλου (Πλατανιάς 2 γύρος εκτός), Βράκας (Καλλονή εκτός έδρας).

Επειδή μέχρι τώρα με υπεράνθρωπες προσπάθειες έχουμε συγκρατήσει τους χιλιάδες οπαδούς μας στην Πάτρα και δεν έχουμε θρηνήσει θύματα σας δηλώνουμε τόσο σαν Διοίκηση όσο και σαν οπαδοί ότι έχουμε φθάσει στα όρια μας στο τέλος των play– off τα οποία ό,τι και να γίνει ό,τι και να κάνουν κάποιοι θα πάρουμε την πρώτη θέση, θα δώσουμε συνέντευξη Τύπου με αναλυτικά στοιχεία για τα φάουλ που έχουμε κερδίσει και τα φάουλ που έχουν σφυρίξει υπέρ των αντιπάλων εις βάρος μας προβάλλοντας τις φάσεις, τα οφσάιντ που έχουν δώσει αδικαιολόγητα εις βάρος μας και τα οφσάιντ που είχαν αφήσει αδικαιολόγητα υπέρ των αντιπάλων εις βάρος μας, για όλες τις μαϊμού κίτρινες κάρτες εις βάρος μας και τις κίτρινες κάρτες που δεν έδωσαν εις βάρος των αντιπάλων μας για εγκληματικά φάουλ όπως τα τρία που δεν έδωσαν χθες στο πρώτο ημίχρονο στην Καλλιθέα, για τις προκλητικές-ανάγωγες συμπεριφορές διαιτητών , βοηθών και τέταρτων διαιτητών προς τους προπονητές και ποδοσφαιριστές μας και για τις συμπεριφορές των αντιπάλων προπονητών και ποδοσφαιριστών τις οποίες δεν ξεχνάμε ποτέ.

Η Παναχαϊκή αν οι διαιτησίες που αντιμετωπίσαμε στα δυο παιχνίδια των play-off ήταν στοιχειωδώς δίκαιες θα είχε κερδίσει και τα δυο παιχνίδια με ευκολία και θα είχε σήμερα 7 βαθμούς αλλά ελπίζουμε ότι το κακό θα σταματήσει εδώ και θα αποδοθεί δικαιοσύνη.

Είναι αρκετές δυο κακές διαιτησίες εις βάρος μας σε ένα πρωτάθλημα 6 αγώνων. Εμείς σαν Παναχαϊκή με την βοήθεια της Αστυνομίας Πατρών θα κάνουμε τα πάντα όπως κάνουμε μέχρι τώρα για να συγκρατήσουμε την οργή των χιλιάδων οπαδών μας αλλά αυτό δεν είναι δίκαιο ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook