Μπορεί στο κομματικό επιτελείο του Βασίλη Κεγκέρογλου να μην υπάρχει ανησυχία για την τύχη της έδρας του Ηρακλείου, ωστόσο η δήλωση της Εύας Καϊλή στον απόηχο των εκλογών της Κυριακής, ανοίγει θέμα.

Η πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μπορεί να είναι ξανά βουλευτής, εφόσον ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κρατήσει την έδρα του ν. Ηρακλείου και κατά συνέπεια μείνει εκτός ο κος Κεγκέρογλου.

Αυτό σημαίνει βέβαια ότι η πάλαι ποτέ πράσινη Κρήτη μένει χωρίς βουλευτή, αφού ναι μεν ο Βενιζέλος θα είναι βουλευτής Ηρακλείου, κάτι τέτοιο όμως θα είναι εντελώς τυπικό.

Συγκεκριμένα η Εύα Καϊλή στη δήλωση της μεταξύ άλλων τονίζει :

«Εν αναμονή όμως, της απόφασης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για το αν θα εκπροσωπηθεί ολόκηρη η Θεσσαλονίκη από έστω έναν εκλεγμένο βουλευτή, η γενιά μου έδειξε πως στα δύσκολα με όλους εσάς δίπλα μας μπορούμε και συνεχίζουμε να διεκδικούμε όσα αξίζουν στην Ελλάδα και στους Έλληνες, εντός και εκτός συνόρων.

Είναι στο χέρι μας να ανακτηθεί η αξιοπρέπεια στην πολιτική και να γίνει η χώρα μας περήφανη. Απαιτείται σκληρή και επίμονη δουλειά. Αλλά η δουλειά δεν μας φόβισε ποτέ».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook