Με νέες αιχμές κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ επανήλθε σήμερα ο Θεόδωρος Πάγκαλος με δηλώσεις του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real fm 97,8 και προειδοποίησε ότι δεν θα τον ρίξει κανείς πρόωρα «στον Καιάδα».

Πιο συγκεκριμένα σε ερώτηση εάν η «παλαιά φρουρά» στων στελεχών του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να αποσυρθεί μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της 17ης Ιουνίου ο Θεόδωρος Πάγκαλος απάντησε: «Την παλαιά φρουρά την αποστρατεύουν όταν εκτίθεται στη ψήφο του λαού οι πολίτες με την ψήφο τους. Εγώ επέλεξα να μην θέσω τον εαυτό μου σε αυτή τη διαδικασία και να αποσυρθώ. Γιατί θεωρούσα ότι μετά από τόσα χρόνια στη Βουλή και στην πρώτη γραμμή στην πολιτική ζωή έπρεπε κάποτε να αποσυρθώ.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ασχολούμαι με την πολιτική. Και δεν δέχομαι να με ρίξει κανείς στον Καιάδα προώρως. Όσο έχω νου και γλώσσα θα τα χρησιμοποιώ».

Αναφορικά με τις εσωκομματικές αλλαγές που ετοιμάζει το ΠΑΣΟΚ ο Θεόδωρος Πάγκαλος τάχθηκε υπέρ της αλλαγής προσώπων, καταστατικού και ονόματος.

«Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα κόμμα το οποίο είναι ως μέλος του ΠΑΣΟΚ αισθάνομαι ότι αυτή τη στιγμή έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία εξέλιξη η οποία είναι προφανώς εξαιρετικά δυσάρεστη. Είμαστε ένα κόμμα του 40% που κυβερνούσε τη χώρα. Βρισκόμαστε τρίτο κόμμα. Νομίζω ότι πρέπει να κάτσουμε να σκεφθούμε τι έχει αλλάξει. Εάν έχει αλλάξει η κοινωνία.

Εάν έχει αλλάξει η εποχή. Εάν πρέπει να αλλάξουμε εμείς» υπογράμμισει ο Θεόδωρος Πάγκαλος και συνέχισε «όταν αλλάζει η κοινωνία πρέπει να προσαρμόζεσαι και πρέπει να μελετάς τον περίγυρο και το νέο περιβάλλον για να δεις τι από τη φυσιογνωμία σου ταιριάζει στο νέο περιβάλλον. Βεβαίως αυτό σημαίνει και αλλαγή διάρθρωσης και αλλαγή ενδεχομένως ονόματος, γιατί όχι. Και αλλαγή καταστατικού και αλλαγή προσώπων»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook