Σκληρές διαπραγματεύσεις και παζάρια ακόμα και αυτήν την ώρα για τις θέσεις των Υπουργών και Υφυπουργών της νέας Κυβέρνησης και έντονο το παρασκήνιο καθότι είναι ισχυρές οι πιέσεις για τοποθετήσεις των «πρωτοκλασάτων» στελεχών του κάθε κόμματός.
Ωστόσο στην όλη διεργασία δεν έχουν μείνει απέξω και οι Κρητικοί Βουλευτές καθώς και οι Βουλευτές με καταγωγή από το νησί, που πολιτεύονται σε άλλες περιφέρειες. 
Τα ονόματα πάνε και έρχονται, κυρίως στην ΝΔ όπου ο Αντώνης Σαμαράς θέλει νέα πρόσωπα, φρέσκα και άφθαρτα, να ριχτούν στην μάχη της επόμενης ημέρας και να συμμετέχουν στην έξοδο της χώρας από την κρίση.
Σχεδόν σίγουρο είναι το χαρτοφυλάκιο για την Όλγα Κεφαλογιάννη και το πιο πιθανό είναι για το «καυτό» Υπουργείο Τουρισμού, ένας κρίσιμος τομέας για την ανάπτυξη της χώρας.
Οι πληροφορίες του Flashnews.gr αναφέρουν και τον Γιάννη Πλακιωτάκη, να διαφαίνεται ότι θα «πάρει» το Υπουργείο Ναυτιλίας, καθότι έμπειρος και πετυχημένος μέχρι τώρα.
Ο Μανούσος Βολουδάκης επίσης είναι στα νέα πρόσωπα που με μεγάλες πιθανότητες για Υφυπουργείο, με κατεύθυνση για το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. 
Ωστόσο και ο Κωστής Χατζηδάκης περιλαμβάνεται στις λίστες για πιθανή υπουργοποίηση, ενώ για την Ντόρα Μπακογιάννη, δεν διαφαίνεται κάτι τέτοιο σε αυτήν την χρονική στιγμή.

Οι εκτιμήσεις λένε ότι νωρίς το πρωί θα έχει καταλήξει το κυβερνητικό σχήμα, καθότι είναι διάχυτη η ανάγκη όλων για την δημιουργία κυβέρνησης, που από το Πάσχα δεν υφίσταται, με αποτέλεσμα την έντονη ανησυχία των εταίρων μας στην Ε.Ε. και το πάγωμα της οικονομίας στο εσωτερικό της χώρας

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook