Νέοι έλεγχοι πργματοποιήθηκαν σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου.

Άνδρες του παραπάνω τμήματος συνέλαβαν τρεις Έλληνες  ηλικίας 26, 42 και 52 ετών, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο, κατελήφθησαν ως προσωρινά υπεύθυνοι, κατά περίπτωση, να έχουν εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία σε υψηλή ένταση στερεοφωνικό συγκρότημα με μεγαφωνικές εγκαταστάσεις και χωρίς να είναι εφοδιασμένοι με άδεια μουσικών οργάνων.

Επίσης, για την πάταξη του φαινόμενου της όχλησης διερχόμενων πολιτών να δεχθούν υπηρεσίας εστίασης-αναψυχής από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (άγρα πελατών), πιάστηκαν δυο αλλοδαποί Υπήκοοι Μ. Βρετανίας ηλικίας 21 και 26 ετών, ένας 24χρονος αλλοδαπός Υπήκοος Γεωργίας, μια 23χρονη αλλοδαπή Υπήκοος Λιθουανίας και ένας 43χρονος αλλοδαπός Υπήκοος Σερβίας, να παρενοχλούν διερχόμενους πολίτες με διάφορες χειρονομίες, υποδείξεις, προτροπές και συνελήφθησαν από Αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας.

Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook