Η άνοδος στη Super League περνάει από το Μάλεμε για τον Πλατανιά, που δίνει τρία συνεχόμενα παιχνίδια στο \”σπίτι\” του με Καλλιθέα, Παναχαϊκή και Καλλονή.

Η χανιώτικη ομάδα ζητάει τη στήριξη του φίλαθλου κόσμου των Χανίων με ανακοίνωσή της:

\”Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ καλεί τους Χανιώτες φιλάθλους να υποστηρίξουν την ομάδα μας στο κρισιμότατο παιχνίδι με την ΚΑΛΛΙΘΕΑ που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Ιουνίου στο γήπεδο του Μάλεμε και θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα. Το ξεκίνημα μετά τις πρώτες δύο αγωνιστικές των PLAY OFF είναι αρκετά αισιόδοξο και στο πλαίσιο αυτό ζητάμε από τον κόσμο που μας υποστήριξε καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου με θέρμη, να πράξει το ίδιο και στον αγώνα που έχει τεράστια σημασία στην προσπάθεια που καταβάλλουμε, να μετατρέψουμε ένα όνειρο ετών για το ποδόσφαιρο ολόκληρου του Νομού σε πραγματικότητα!

Θέλουμε να ενημερώσουμε το κοινό των Χανίων ότι οι κάρτες διαρκείας δεν θα ισχύουν αλλά και ότι οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι 5, 10 και 15 ευρώ, που θα ισχύουν για όλους δηλαδή και για παιδιά και για γυναίκες. Παρακαλούμε δε η προσέλευση να ξεκινήσει από όσο πιο νωρίς γίνεται και να μην παρατηρηθεί συνωστισμός λίγη ώρα πριν τη σέντρα του παιχνιδιού.

Εμπρός λοιπόν να υποστηρίξουμε όλοι μαζί την προσπάθεια της ομάδας μας να πάρει τη σπουδαία νίκη και ν’ ατενίσει με ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια των PLAY OFF!

Παγχανιώτικο ραντεβού την Πέμπτη στις 6 στο Μάλεμε! \”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook