Για δεύτερη φορά, μετά τον περασμένο Μάρτιο , το ΝΤΟΥΕΤΟ και το SOLO συγχρονισμένης κολύμβησης του Κ.Ο.Η , παρά τις αντίξοες συνθήκες του κολυμβητηρίου στο Ηράκλειο, με το πείσμα και την θέληση τους , την γνωστή άριστη καθοδήγηση από την προπονήτρια τους Μαμιαούρι Λέλα και την καθημερινή υποστήριξη των γονιών τους ανέβηκαν στο πρώτο και στο τρίτο βάθρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων Β (ηλικίας 10-11-12 ετών ) που διεξήχθει στο Κολυμβητήριο της Γλυφάδας 8-10 Ιουνίου .

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν στο ΝΤΟΥΕΤΟ (20 στο σύνολο) με βαθμολογία 68,4102 οι χρυσές αθλήτριες :

Αρμάου Μαρία-Ελένη

Καββάλου Ειρήνη

Το Χάλκινο μετάλλιο (3η θέση ) κατέκτησε στο αγώνισμα του SOLO (25 συνολικά )με βαθμολογία 69,5996 η αθλήτρια Αρμάου Μαρία- Ελένη .

Την 4η θέση πήραν τα κορίτσια στο αγώνισμα του Ομαδικού (10 συνολικά) με βαθμολογία 63,5860 και στο COMPO (11 συνολικά ) με βαθμολογία 67,1500 με τις αθλήτριες

ΟΜΑΔΙΚΟ - COMPO

Αρμάου Μαρία Ελένη
Καββάλου Ειρήνη
Αρχάβλη Μορφούλα
Νικολακάκη Μαρία
Ανωγειανάκη Στέλλα
Μακράκη Βίλμα-Μαρία
Καλοχριστιαννάκη Χριστίνα
Φυσαράκη Αννη
Μουλιανάκη Πένη
Επίσης πολύ καλή θέση πήραν και οι αθλήτριες στο 2ο ΝΤΟΥΕΤΟ και SOLO .
2o SOLO 11η θέση
Καββάλου Ειρήνη
2ο Ντουέτο 10η θέση
Αρχάβλη Μορφούλα
Νικολακάκη Μαρία

Ιδιαίτερα ελπιδοφόρα ήταν η συμμετοχή των κοριτσιών 8-9 ετών που συμμετείχαν εκτός συναγωνισμού στο πρωτάθλημα.

Έπειτα από σχετική απόφαση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος για 3η φορά συμμετείχε στο πρωτάθλημα , κορίτσια ηλικίας 8-9 .

Η συμμετοχή ήταν εκτός συναγωνισμού , ενώ η τριάδα που εκπροσώπησε τον Κ.Ο.Η στο συγκεκριμένο πρόγραμμα κατέλαβαν την 7η θέση και αποτελούνταν σε σύνολο 20 τριάδων . Φαίνεται ότι είναι σε πολύ σωστό δρόμο και σύντομα θα τα καμαρώσουμε στις πρώτες θέσεις του βάθρου.
7η θέση στην αγωνιστική τριάδα με βαθμολογία

Μακράκη Χάρις
Γεωργιουδάκη Βιργινία
Πηρουνάκη Ευτυχία

Πρωτιές και στο πρόγραμμα των φιγούρων οι αθλήτριες του Κ.Ο.Η έδωσαν δυναμικό παρόν ανάμεσα σε 128 αθλήτριες από 11 σωματεία ανά την Ελλάδα όπου κέρδισαν τις εντυπώσεις .

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στις φιγούρες είναι τα εξής:

3η Αρμάου Μαρία Ελένη

11η Καββάλου Ειρήνη

15η Νικολακάκη Μαρία

23η Μακράκη Βίλμα

32η Αρχάβλη Ευμορφία

37η Καλοχριστιανάκη Χριστίνα

38η Μουλιανάκη Πέννη

50η Φυσαράκη Αννη

62η Ανωγειαννάκη Στέλλα

''Το Δ.Σ του Κ.Ο.Η μαζί με τους γονείς θέλει να ευχαριστήσει άλλη μια φορά την προπονήτρια Μαμιαούρι Λέλα και την βοηθό της Πατσουράκη Μαρίνα με την βεβαιότητα ότι το μέλλον θα φέρει μεγαλύτερες επιτυχίες σ αυτές και στο σύλλογο .

Ευχαριστούμε τον ΟΤΕ για την χορηγία τους.''