Η μικρότερη μαμά της Μεγάλης Βρετανίας, που έμεινε έγκυος σε ηλικία 11 ετών, περιμένει το δεύτερο παιδί της. Η Tressa Middleton από το Bathgate του West Lothian, που τώρα είναι 18 ετών, αναγκάστηκε να δώσει το μωρό που έφερε στον κόσμο για υιοθεσία δύο χρόνια μετά τη γέννα.

Στην απόφαση αυτή συνετέλεσε το γεγονός ότι το μωρό αυτό προέκυψε ύστερα από το βιασμό της μικρής… από τον ίδιο της τον αδερφό!

Τα επόμενα χρόνια η Tressa αντιμετώπισε πολλά προβλήματα, καθώς παράτησε το σχολείο και άρχισε να κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Τώρα, δηλώνει ότι έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της, είναι «καθαρή» και έτοιμη να γίνει ξανά μαμά!

\"\"

Έχει σχέση με τον 25χρονο Darren, με τον οποίο συγκατοικεί, και σε επτά μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Η ίδια μιλώντας στο περιοδικό Closer δήλωσε: «Δεν ήθελα να μου πάρουν την κόρη μου, αλλά ήμουν πάρα πολύ μικρή για να γίνω μαμά. Τώρα νιώθω έτοιμη. Αυτό το μωρό δε θα “αντικαταστήσει” την κόρη μου, αλλά έχω μια δεύτερη ευκαιρία».

Το 2005 είχε ανακαλύψει ότι είχε μείνει έγκυος για πρώτη φορά και τότε είχε ισχυριστεί ότι πατέρας του μωρού ήταν ένα αγόρι από τη γειτονιά της, κι αυτό για να προστατεύσει τη μητέρα της.

\"\"

Μετά τη γέννα άρχισε να πίνει και να κάνει χρήση ναρκωτικών, παρότι την παρακολουθούσαν κοινωνικοί λειτουργοί.
Όταν έγινε 14 ετών αποκάλυψε το μεγάλο της μυστικό… ότι ο πραγματικός πατέρας του παιδιού της ήταν ο 16χρονος αδερφός της Jason.

Η οικογένειά της διαλύθηκε μετά από αυτό και η Tressa αναγκάστηκε να υπογράψει τα χαρτιά της υιοθεσίας.
Το 2009 ο Jason Middleton καταδικάστηκε σε φυλάκιση τεσσάρων χρόνων.

«Θα έδινα και τη ζωή μου για την κόρη μου, αλλά ήταν περίεργο. Υπήρχαν στιγμές που την κοιτούσα και έβλεπα στο πρόσωπό της τον αδερφό μου. Ήταν δύσκολο. Την αγαπούσα όμως με όλη μου την καρδιά» πρόσθεσε.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook