Οσα είχε πει για την Ανγκελα Μέρκελ ο Νικολά Σαρκοζί θα έπρεπε να μείνουν κρυφά… όμως η πρώην υπουργός Υγείας Ροζελίν Μπασελό αποφάσισε να συμπεριλάβει τις εξομολογήσεις του πρώην Γάλλου προέδρου στο βιβλίο «A feu et… sang» που κυκλοφορεί στην Γαλλία αύριο.

Σύμφωνα με όσα γράφει η συγγραφέας και φέρεται να έχει πει ο Σαρκοζί, η Μέρκελ λατρεύει το κρασί και προτιμά να παίρνει πρωινό σε μπουφέ γιατί έτσι έχει τη δυνατότητα να φάει περισσότερο, ενώ ιδιαίτερα σχόλια για την καγκελάριο φαίνεται να έχει κάνει και ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι τα οποία όμως διέψευσε.

«Είναι πολύ συμπαθητική, ξέρεις, η Ανγκελα. Όταν της αρέσει μια ταινία μου τη στέλνει», ισχυρίζεται η Μπασελό ότι της είπε ο Σαρκοζί. Συνηθισμένος μάλλον από το καλό γούστο της Κάρλα Μπρούνι και μυημένος στα της μόδας, ο πρώην Γάλλος πρόεδρος σχολίασε το στυλ της καγκελαρίου «η Ανγκελα δεν είναι άσχημη, ξέρεις, αλλά τα ρούχα που φοράει…».

Δεν παρέλειψε δε να αναφερθεί και στις γαστρονομικές προτιμήσεις της λέγοντας ότι «τρώει ψωμί με βούτυρο και τυρί. Λατρεύει το κρασί και όταν τελειώνουν οι συνελεύσεις θα προτιμούσε να πάει να πιει ένα ποτήρι στο μπαρ. Όταν μάλιστα έχουμε συνάντηση θέλει να παίρνουμε πρωινό στην τραπεζαρία. Και ξέρεις γιατί; Γιατί όταν το πρωινό σερβίρεται στο δωμάτιο έχει λιγότερα να φάει, ενώ στην αίθουσα φαγητού υπάρχει το μπουφέ!».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook