Από θαύμα γλίτωσε ένας 67χρονος τον οποίο προσπάθησαν να πατήσουν με το αυτοκίνητό τους ένας 23χρονος μαζί με άλλα δύο άτομα που μέχρι στιγμής τα στοιχεία τους δεν έχουν γίνει γνωστά!

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το απόγευμα στο Δημοτικό Διαμέρισμα Βαγιωνιάς του Δήμου Φαιστού και είναι η δεύτερη απόπειρα εις βάρος του 67χρονου.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε ο 67χρονος , ο 23χρονος Έλληνας που επέβαινε σε Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο μαζί με άλλα δυο άτομα  είχε σταθμεύσει κοντά στο κατάστημα ιδιοκτησίας  του 67χρονου.

Μόλις ο 67χρονος πλησίασε, οδηγώντας το δίκυκλο μοτοποδήλατό του , ο 23χρονος με το αυτοκίνητο του κινήθηκε εναντίον χτυπώντας τον, με αποτέλεσμα να πέσει στο οδόστρωμα, χωρίς  ευτυχώς να τραυματιστεί.

Στη συνέχεια ο 23χρονος τράπηκε σε φυγή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η περιοχή θυμίζει καζάνι που βράζει καθώς έχουν βγει οι μαγκούρες ανάμεσα σε δύο οικογένειες που τις χωρίζουν κτηματικές διαφορές.

Το χθεσινό περιστατικό ήρθε να προστεθεί στο «σήριαλ» που διαδραματίζεται στην περιοχή με τους κατοίκους να μένουν απλοί θεατές στα αλλεπάλληλα περιστατικά που σημειώνονται στην περιοχή.

Μάλιστα πριν από λίγο καιρό ο 67χρονος είχε χτυπηθεί με μαγκούρα από ένα συγγενικό πρόσωπο του 23χρονου και είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο. 
Οι δράστες αναζητούνται. Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πύργου ενώ να σημειωθεί ότι σχηματίστηκε  δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.