Με κοκαΐνη και κάνναβη συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στο Ηράκλειο από άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου τρία άτομα 39 και 30 και 41 ετών μετά από πληροφορίες που περιήλθαν στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, οι παραπάνω , κατέχουν και διακινούν ποσότητες ναρκωτικών.

Σε έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί στον 39χρονο, ο οποίος επέβαινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, βρέθηκε στο εσωτερικό του οχήματος και κατασχέθηκε, ποσότητα κάνναβης 9 γρ. και ένα κινητό τηλέφωνο.
Στη συνέχεια σε έλεγχο που ακολούθησε στον 30χρονο ο οποίος επέβαινε επίσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης 28 γρ. και δυο κινητά τηλέφωνα, ενώ στην κατοχή του 41χρονου βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο.

Να σημειωθεί ότι αυτοκίνητα κατασχέθηκαν ως μέσα μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 39χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, 10 γρ. κοκαΐνης και 0,4 γρ. ακατέργαστης κάνναβης.

Σε έρευνα στην οικία του 30χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ, ως προερχόμενα από εμπορία ναρκωτικών ουσιών και ένα κινητό τηλέφωνο.

Επίσης, σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 41χρονου ημεδαπού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 25,8 γρ. ακατέργαστης κάνναβης και 1,5 γρ. ακατέργαστης κάνναβης τα οποία ανήκουν σε 42χρονο ημεδαπό, ο οποίος απουσίαζε κατά την έρευνα και αναζητείται.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook