Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κο Απόστολο Βουλγαράκη επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Πρόξενος της Αιγύπτου  κος Mohammed El Mahdi προκειμένου να ενημερωθεί για τις ενέργειες των Κρατικών Υπηρεσιών σχετικά με  τον άγριο ξυλοδαρμό Αιγύπτιου εργάτη στα Χανιά, ο οποίος έχασε τον ένα του νεφρό από το επεισόδιο αυτό.

Η συζήτηση έγινε σε επίπεδο  κατατόπισης  για το ακραίο αυτό  περιστατικό στα Χανιά, και  ο κ. Βουλγαράκης  ενημέρωσε τον Αιγύπτιο Πρόξενο για το γεγονός ότι οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών  βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Στην συζήτηση παραβρέθηκε και ο εκπρόσωπος των Αιγυπτίων στα Χανιά κος Ασάφ. Συμφωνήθηκε από κοινού να συναντηθούν με το προεδρείο του συλλόγου των Αιγυπτίων, προκειμένου να συζητήσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, σαν εργαζόμενοι στα Χανιά.

Ο κος Βουλγαράκης τους διαβεβαίωσε ότι θα κάνει ότι μπορεί από την μεριά του για την λύση όποιων προβλημάτων έχουν. Τέτοια ακραία ρατσιστικά φαινόμενα καταδικάζονται και θα πρέπει ολόκληρη η κοινωνία να είναι ενωμένη και αλληλέγγυα, τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης.

Στην συνέχεια, ο Πρόξενος της Αιγύπτου επισκέφτηκε την Αστυνομική Δ/νση Χανίων προκειμένου να ενημερωθεί για τα νεώτερα δεδομένα των ερευνών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook