Το πρώτο από τα τρία συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια για τα πλέι οφ δίνει την Πέμπτη (21/6, 18.00) ο Πλατανιάς με αντίπαλο την Καλλιθέα, την οποία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος δεν κατάφερε να κερδίσει σε κανένα από τα δύο παιχνίδια.
Στο \”Ελ Πάσο\” ο Αρβανίτης στις καθυστερήσεις των… καθυστερήσεων είχε ισοφαρίσει το γκολ του Ναζλίδη, ενώ στη \”ρεβάνς\” στο Μάλεμε η Καλλιθέα είχε κερδίσει 2-1 (65\’ Φουντουκίδης, 82\’ Κατσίκης-22\’ Μαραγκουδάκης) με ανατροπή, με το ματς αυτό να αποτελεί το \”κύκνειο άσμα\” του Τίμου Καβακά στον πάγκο της χανιώτικης ομάδας.
Αυτή τη φορά οι \”ερυθρόλευκοι\” καλούνται να… ξορκίσουν το κακό και να πάρουν τη νίκη που θα τους φέρει \”αγκαλιά\” με τη Super league.
Στην προσπάθεια αυτή ο Πλατανιάς θα έχει στο πλευρό του τον φίλαθλο κόσμο των Χανίων, και γενικότερα της Κρήτης, με τα εισιτήρια που προπωλούνταν σε Πλατανιά και Δημοτική Αγορά Χανίων να κάνουν \”φτερά\” μέσα σε λίγες ώρες.
Αγωνιστικά προβλήματα ο Γιάννης Χατζηνικολάου δεν αντιμετωπίζει και αναμένεται να παρατάξει μία ενδεκάδα χωρίς εκπλήξεις και αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο ματς με την Καλλονή.
Από την άλλη ο μοναδικός που απουσιάζει για τους φιλοξενούμενους είναι ο Βιδάλης.
Στις 18.00 είναι η σέντρα στο ματς με διαιτητή τον Γκράνα από τη Ξάνθη.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook