Ένας Βουλευτής με εκλογή από την Κρήτη με χαρτοφυλάκιο στην νέα κυβέρνηση: ο Μανούσος Βολουδάκης ως Υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, όπως είχε γράψει το Flashnews.gr, πρώτο και μοναδικό, που είχε εδώ και 2 ημέρες την πληροφορία (δείτε εδώ). 

Γνωστή η εμπειρία του σε θέματα των νέων αρμοδιοτήτων του, μετά και την θέση του ως Γραμματέα Νέων Τεχνολογιών, Έρευνας και Καινοτομίας της Ν.Δ.

Καλή επιτυχία λοιπόν στον Μανούσο Βολουδάκη και ελπίζουμε ότι θα σταθεί επάξια στις απαιτήσεις της δύσκολης εποχής που διανύουμε και εμείς θα είμαστε δίπλα του – και στα καλά και στα άσχημα.

Ωστόσο έντονο παρασκήνιο αναπτύχτηκε με την θέση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Υπουργείο Περιβάλλοντος. Τελικά σήμερα επικοινώνησε μαζί του ο Αντ. Σαμαράς και του πρότεινε την θέση του Υφυπουργού, την οποία δεν δέχτηκε.

Και ο λόγος; Μα πώς να δεχτεί θέση Υφυπουργού ένας Βουλευτής από τα πιο άξια στελέχη της ΝΔ αυτήν την στιγμή, με ενασχόληση πάνω από 7 χρόνια με τα θέματα Περιβάλλοντος, με την πρώτη θέση στην Β’ Αθηνών και ειδικά κάτω από έναν Υπουργό που είναι κοντά στον Ε. Βενιζέλο.

Λογικό και επόμενο να μην την δεχτεί..

Γ.Σ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook