Ο αρχικός προγραμματισμός ήταν για είκοσι τέσσερα επεισόδια, μετά οι ιθύνοντες του Mega το ρίξανε στα είκοσι δύο, στη συνέχεια στα δεκαοκτώ και καταλήξαμε αισίως στα δεκάξι! Δεκαέξι, λοιπόν, επεισόδια, για τις «Κούκλες» που μετά από πολλές περιπέτειες καταφέρνουν να βρουν η κάθε μια το δρόμο της και να ρίξουν επιτέλους «αυλαία» στις 16 Μαρτίου.

Οι πληροφορίες θέλουν τη Μιμή (Ράνια Σχίζα) να…ολοκληρώνει με το Σωκράτη, να τελειώνει με τους ανοιχτούς λογαριασμούς της, να απελευθερώνεται και να πορεύεται μόνη της στη νέα ζωή της περιμένοντας πια νέες συγκινήσεις και εμπειρίες.

Η Κορίνα αποφασίζει να μην εκμεταλλευτεί για άλλη μια φορά έναν άντρα κι αφήνει το Γεράσιμο να πάει στο καλό, κι αυτή μόνη της την αφήνουμε λοιπόν, να συναντάει τον πατέρα της…

Η Κατερίνα, μετά από μια δικαστική διαμάχη που θα έχει με τον Σπύρο, θα δει τα πάντα να γκρεμίζονται γύρω της και θα προχωρήσει πλέον μπροστά με τον Παύλο.

Όσο για την Άννα ; Ενώ θα πλησιάζει η ώρα να δεχθεί πρόταση γάμου από τον Γιώργο, θα δει τον άνδρα της να έρχεται απ’ το χωριό και να τη διεκδικεί να γυρίσει πίσω μαζί του. Και εκεί που θα έχουμε «ψηθεί» ότι θα μείνει με τον άνδρα της, ένα μήνυμα απ’ το Γιώργο θα την κάνει να ανατρέψει εντελώς το σκηνικό και να φύγει μαζί του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook