Πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Τρίτη και Τετάρτη από την «Σύμπραξη Ρεθύμνου» στο Δημαρχείο Σπηλίου και στο Σπίτι του Πολιτισμού αντίστοιχα, οι εκδηλώσεις ενημέρωσης των επιτυχόντων στο Δήμο Αγίου Βασιλείου, στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου, στην Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης & Αυλοποτάμου, στο Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, στο Επιμελητήριο Ρεθύμνου, στο ΒΙΟ.ΠΑ, στο Γενικό Νοσοκομείο, στο Δήμο Ρεθύμνου, στην Κ.Ε.ΔΗ.Ρ, στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο και στην Δ.Ε.Υ.Α.Ρ. για το Πρόγραμμα της Κοινωφελούς Εργασίας στο νομό Ρεθύμνου.

Στις εκδηλώσεις οι ωφελούμενοι ενημερώθηκαν από τους εκπροσώπους της «Σύμπραξης Ρεθύμνου» για το αντικείμενο των δράσεων για τις οποίες έχουν επιλεγεί και υπέγραψαν τα σύμφωνα αποδοχής των θέσεων. Στη συζήτηση που ακολούθησε απαντήθηκαν από τους εντεταλμένους εκπροσώπους των Συμπραττόντων Φορέων ότι ερώτημα υπήρξε από τους ωφελούμενους σχετικά με το αντικείμενο της εργασίας τους.

Ο κύκλος της ενημέρωσης που διοργανώνει η «Σύμπραξη Ρεθύμνου», κλείνει την ερχόμενη εβδομάδα με την πραγματοποίηση 2 εκδηλώσεων.

Την Δευτέρα 25 Ιουνίου και ώρα 19.00’ στον Δήμο Μυλοποτάμου.

Θα παρουσιαστούν οι δράσεις στις οποίες θα απασχοληθούν οι επιτυχόντες στο Δήμο Μυλοποτάμου (56 ωφελούμενοι).

και την Δευτέρα 25 Ιουνίου και ώρα 21.00’ στο Δημαρχείο Ανωγείων.

Θα παρουσιαστούν οι δράσεις στις οποίες θα απασχοληθούν οι επιτυχόντες στο Δήμο Ανωγείων (10 ωφελούμενοι).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook