Τη βραβευμένη με Oscar ηθοποιό Kate Winslet έχει διαλέξει η γνωστή εταιρεία καλλυντικών Lancôme για να αποτελέσει το πρόσωπο του οίκου. Στη νέα διαφήμιση της εταιρείας για την προώθηση της ολοκαίνουριας σειράς κραγιόν L\’Absolu Nu, η δημοφιλής ηθοποιός εμφανίζεται αψεγάδιαστη και χωρίς ίχνος ρυτίδας.

Η 35χρονη Winslet φαίνεται να αφέθηκε στα μαγικά χέρια του επιτυχημένου φωτογράφου Mario Testino, αλλά και του Photoshop, παρόλο που κατά το παρελθόν έχει δηλώσει πως δεν επιθυμεί καμία παρέμβαση του ηλεκτρονικού υπολογιστή στο τελικό αποτέλεσμα των φωτογραφιών της, καθώς θέλει να γερνάει φυσιολογικά μπροστά στην κάμερα για να μην αισθάνεται ότι κοροϊδεύει τον κόσμο.

Η Winslet είχε ξεσπάσει το 2003 όταν σε μια φωτογράφιση που έκανε για το περιοδικό GQ την έκαναν να φαίνεται αρκετά πιο αδύνατη με την βοήθεια του ηλεκτρονικού υπολογιστή. Είχε πει μάλιστα τότε: «Απλά δεν θέλω να με θεωρούν υποκρίτρια και ότι ξαφνικά έχασα 10 κιλά. Δεν είμαι θυμωμένη με το περιοδικό, όμως δεν έχω καμία πρόθεση να φαίνομαι έτσι».

\"\"

Μιλώντας για τη νέα σειρά κραγιόν του οίκου η Kate δείχνει ενθουσιασμένη. «Το κραγιόν είναι ο καλύτερος φίλος της απόλυτης θηλυκότητας» λέει η ηθοποιός και τονίζει: «το L’Absolu Nu είναι απαλό, πολύ πολύ σέξι και πολύ πολύ διακριτικό». Η ηθοποιός εκπροσώπησε για πρώτη φορά τον οίκο το 2007 στη διαφήμιση του αρώματος Tresor.

Στο βίντεο βλέπουμε την πανέμορφη, μητέρα δυο παιδιών, Winslet να είναι ολόγυμνη, ξαπλωμένη στο πάτωμα ενός δωματίου και να καλύπτεται μόνο με ένα λευκό σεντόνι. Η γαλανομάτα ηθοποιός μιλάει σε ένα παλαιού τύπου τηλέφωνο όταν διαλέγει μια από τις πολλές αποχρώσεις του κραγιόν για να βάψει τα χείλη της. Το βίντεο είναι διάρκειας 52 δευτερολέπτων.

\"\"

\"\"

\"\"

 

 protothema

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook