Οδυνηρή ήττα με γκολ στο 5ο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων υπέστη ο Πλατανιάς με 1-0 από την Καλλιθέα, για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ, \”πέφτοντας\” από την κορυφή της βαθμολογίας.
Η χανιώτικη ομάδα οδηγήθηκε στο αρνητικό αποτέλεσμα και εξαιτίας κάποιων αποφάσεων του διαιτητή Γκράνα από τη Ξάνθη, αφού το γκολ που πέτυχε ο Αρβανίτης προήλθε από αυστηρό φάουλ που καταλογίστηκε αλλά το σπουδαιότερο είναι ότι επιτεύχθηκε με διπλή παράβαση. Επιθετικό φάουλ πάνω στο Λαζαρίδη και οφσάιντ που δεν υποδείχθηκε ο σκόρερ.
Ένας Αρβανίτης που έχει εξελιχθεί σε \”δήμιο\” για τον Πλατανιά, αφού στο 95\’ και πάλι είχε πετύχει το γκολ της ισοφάρισης στο 1-1 του πρώτου γύρου της κανονικής διάρκειας, ενώ και η Καλλιθέα έχει γίνει ο \”κακός δαίμονας\” με δύο \”διπλά\” στο Μάλεμε.
Ο Πλατανιάς μπορεί πλέον να μην έχει αυτός τον πρώτο λόγο για την άνοδο στη Super League αλλά παραμένει \”ζωντανός\” στη διεκδίκηση του ονείρου, με δύο ακόμα ματς στο Μάλεμε να ακολουθούν.
Συγκλονιστική ήταν η παρουσία του κόσμου που κατέκλυσε το γήπεδο αλλά έφυγε απογοητευμένος από την άδικη ήττα των \”ερυθρολεύκων\”, που δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό πλεονέκτημα που τους έδινε η αποβολή του Μουσταφίδη από το 67\’.
Το ματς ξεκίνησε με την Καλλιθέα να έχει δοκάρι στο 4\’ με τον Μαρουκάκη και τους γηπεδούχους να \”απαντάνε\” στις ευκαιρίες με τον Πάγκαλο (11\’ και 16\’).
Στην επανάληψη μπήκε δυνατά ο Πλατανιάς και στο 48\’ \”ισοφάρισε\” τα δοκάρια με τον Μιρτσέτα για να έχει και δεύτερο δοκάρι η Καλλιθέα στο 52\’ σε εκτέλεση φάουλ του Κατσίκη.
Στο 65\’ ο Μαραγκουδάκης \”τσίμπησε\” την μπάλα από τον Τακίδη αλλά ο διαιτητής Γκράνας έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι, σε μια φάση για την οποία διαμαρτύρεται για πέναλτι η χανιώτικη ομάδα.
Μετά το αριθμητικό πλεονέκτημα ο Πλατανιάς προσπάθησε να πετύχει το γκολ της νίκης αλλά πέρα από το σουτ-άουτ του Ναζλίδη στο 79\’ δεν δημιούργησε άλλη ευκαιρία, μη μπορώντας να διασπάσει την άμυνα της Καλλιθέας.
Οι φιλοξενούμενοι \”ροκάνισαν\” το χρόνο με πολλές καθυστερήσεις, τις οποίες σε αρκετές περιπτώσεις ανέχθηκε ο ρέφερι από την Ξάνθη. 
Τελικά η ζημιά έγινε στο 95\’ όταν δόθηκε αυστηρό φάουλ πάνω στον Ντιαλό, το οποίο εκτέλεσε ο Μιχαλόπουλος, με τον Λαζαρίδη να μην μπορεί να συγκρατήσει τη μπάλα και τον Αρβανίτη να τη στέλνει στα δίκτυα μέσα σε έξαλλες διαμαρτυρίες για επιθετικό φάουλ. 
Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Πλατανιάς κέρδισε φάουλ, με τον Παληγεώργο να το εκτελεί, τον Τακίδη να διώχνει και τον Κουρτεσιώτη από πλεονεκτική θέση να σουτάρει ψηλά άουτ.ν
Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου): Λαζαρίδης, Παληγεώργος, Κουρτεσιώτης, Δημήτρης, Τζανής, Δέντσας, Γκονζάλες, Πάγκαλος (46\’ Μαρτσάκης), Μιρτσέτα (80\’ Μαραγκός), Ναζλίδης, Μαραγκουδάκης. 
Καλλιθέα (Νίκος Παντέλης): Τακίδης, Σταύρου, Μιχαλόπουλος, Αρβανίτης, Μουσταφίδης, Αρκούδας, Ηρακλής, Κουτρουμπής, Κατσίκης (70\’ Φαρινόλα), Καλτσάς (67\’ Πρίπου), Μαρουκάκης (77\’ Ντιαλό). 
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γκράνας (Ξάνθης)
ΒΟΗΘΟΙ: Χατζημωυσιάδης (Ξάνθης), Καραβασίλης (Καβάλας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μαραγκουδάκης, Γκονζάλες – Καλτσάς, Μουσταφίδης, Αρβανίτης, Τακίδης, Κουτρουμπής
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 67\’ Μουσταφίδης

3η αγωνιστική
Πλατανιάς-Καλλιθέα 0-1
(95\’ Αρβανίτης)

Παναχαϊκή-Καλλονή 1-0
(27\’ Φουρτάδο)

Η βαθμολογία
1.Καλλιθέα 7

2.Πλατανιάς 5

3.Παναχαϊκή 5

4.Καλλονή 2

Η επόμενη αγωνιστική (4η)
Κυριακή 24 Ιουνίου (19.00-ΟΤΕ TV)
Πλατανιάς-Παναχαϊκή

Καλλονή-Καλλιθέα

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook